Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
geo_makris

Καλησπέρα Απο τον Οκτωβρη ξεκινάω στην σχολη μου που πιθανοτατα ειναι Ηλεκτολογων Μηχανικων και Μηχανικων Υπολογιστων. Απο μια γρηγορη ματια που εριξα στο προγραμμα σπουδων της σχολης αυτης ειδα οτι θα δουλεψω αρκετα και τον προγραμματισμο περα απο καθε αλλο. Αξιζει το συγκεκριμενο λαπτοπ για να βγαλω τα φοιτητικα μου χρονια; Δεν εχω σκοπο να παιζω παιχνιδια ( μιας και η Apple δεν ειναι σε αυτον τον τομεα), αλλα θελω να με βγαλει ασπροπροσωπο σε εργασιες, προγραμματισμο, παρουσιασεις και τα λοιπα της φοιτητικης ζωης και σταδιοδρομιας.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

protathlitis

Καλησπέρα @geo_makris . Είναι ένα ελαφρύ, αξιόπιστο και ευκολόχρηστο laptop, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. To μόνο που θα πρέπει να σε απασχολεί, είναι αν τα προγράμματα που θα θέλεις να δουλέψεις, έχουν εκδόσεις για Mac OS. Tα πιο γνωστά σίγουρα έχουν, πχ Office, Adobe, Autocad, κλπ.

2 Σχόλια

geo_makris

Καλησπέρα φιλε

Κατάλαβα τι λες. Πάντως σε θέματα προγραμματισμού δεν θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα, σωστά; Με ενδιαφέρει κυρίως αυτό γιατί η σχολή έχει πολλές ώρες και μαθήματα πάνω στον τομέα αυτόν

protathlitis

Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, καθώς δεν ξέρω ποιες εφαρμογές προγραμματισμού θα χρειαστεί να δουλέψεις.

Όνομα χρήστη