Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
joselyn

γεια σας.. προερχομαι απο Windows πρωταρχικα το 1985 , και Linux απο το 2005 συνεχομενα...Εχω μονο το ιphone 4s απο το 2012 και συνεχιζω με αυτο, μεχρι να πεθανει...60αρης πλεον, συνταξιουχος...Αξιζει Να δοκιμασω Αpple Macbook, και γιατι? Αν εχετε, καποιος μερακι και κεφι, μου εξηγειται... σας ευχαριστω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

thanoschanel

joselyn εχεις το 4s και σε τι κατασταση ειναι εν ετη 2018 ; πραγματικα θελω να μαθω . :) πως τρεχει στο ιντερνετ ; ειναι γρηγορο πολυ αργο ; εχεις καθολου προβλημα στης λειτουργιες του κηνιτο σου η οχι ;

2 Σχόλια

joselyn

χρονια πολλα, με υγεια-ΠΡΩΤΑ.., ναι τοχω..δεν βαζω ιντερνετ καθολου..σε ολες τις λειτουργιες του " α ψ ο γ ο "...το χρησιμοποιω μονον ως τηλεφωνο και σπανιως ως φωτο -μονον της στιγμης,αν θελω φωτο κανονικη, εχω NIKON μαζυ μου.. 6 χρονων τοχω αυτο το 4s στη κατοχη μου και χρηση καθημερινη περιπου 20 λεπτα, και αλλαζω μπαταρια καθε 2 χρονια με εξοδα 15 ευρω...τι αλλο καλουδι να σου πω ? α θ α ν α τ ο ... φθανουν ?

thanoschanel

joselyn
χρονια πολλα το ιντερνετ ομως ειναι το ποιο σημαμτικο πως ας πουμε κατεβαει της σελιδες σερνετε η ης κατεβαζει χωρις να κανει μια ωρα . τωρα για κλησεις σαφως θα ειναι μια χαρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο :) καλα δεν κανεις και καμια χρηση με τα 20 λεπτα που λες ουσιαστικα δεν το χρησιμοποιεις καθολου :)

Όνομα χρήστη
Nikos_Koulouris

Δείτε την αξιολόγηση μου για να πάρετε μια γεύση από τη δική μου εμπειρία. Αν αυτό που αναζητάτε είναι ένα γρήγορο και απροβλημάτιστο laptop θα σας διευκολύνει τη ζωή. Έχει πολύ καλή μπαταρία, δεν ζεσταίνεται, είναι πολύ γρήγορο και πολύ βολικό. Δεν χρειάζεστε καν mouse, είναι τόσο βολικό το trackpad που θα αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει σε όλα τα laptop της αγοράς παρόμοιο. Ειδικά για το Mouse της apple...ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!! Έχω και εκεί κάνει αναλυτική αξιολόγηση. Μπορείτε να βρείτε πολλά προγράμματα ίδια ή αντίστοιχα με windows. Ειδικά αφού έχετε εμπειρία από linux δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου.

Ελπίζω να βοήθησα!!

2 Σχόλια

joselyn

σε ευχαριστω, νασαι καλα..αναμενω και αλλες επεξηγηματικες αποψεις..εγω, κρατω ολα τα ηλεκτρονικα μου(ηχος-εικονα-υπολογιστες..απο το 1985,και ολα ζουν και ενεργα μεχρι σημερα) μεχρι να "ψοφησουν",και τα χρησιμοποιωκαι παλι, σε ευχαριστω

Nikos_Koulouris

Εγώ το 1985 ήμουν 1 έτους, οπότε το μόνο ηλεκτρονικό που είχα υποθέτω θα ήταν καμιά ηλεκτρονική κουδουνίστρα!!!!! :) Καλή συνέχεια!!!

Όνομα χρήστη