γεια σας.. προερχομαι απο Windows πρωταρχικα το 1985 , και Linux απο το 2005 συνεχομενα...Εχω μονο το ιphone 4s απο το 2012 και συνεχιζω με αυτο, μεχρι να πεθανει...60αρης πλεον, συνταξιουχος...Αξιζει Να δοκιμασω Αpple Macbook, και γιατι? Αν εχετε, καποιος μερακι και κεφι, μου εξηγειται... σας ευχαριστω
2 Σχόλια
χρονια πολλα, με υγεια-ΠΡΩΤΑ.., ναι τοχω..δεν βαζω ιντερνετ καθολου..σε ολες τις λειτουργιες του " α ψ ο γ ο "...το χρησιμοποιω μονον ως τηλεφωνο και σπανιως ως φωτο -μονον της στιγμης,αν θελω φωτο κανονικη, εχω NIKON μαζυ μου.. 6 χρονων τοχω αυτο το 4s στη κατοχη μου και χρηση καθημερινη περιπου 20 λεπτα, και αλλαζω μπαταρια καθε 2 χρονια με εξοδα 15 ευρω...τι αλλο καλουδι να σου πω ? α θ α ν α τ ο ... φθανουν ?
joselyn
χρονια πολλα το ιντερνετ ομως ειναι το ποιο σημαμτικο πως ας πουμε κατεβαει της σελιδες σερνετε η ης κατεβαζει χωρις να κανει μια ωρα . τωρα για κλησεις σαφως θα ειναι μια χαρα αυτο ειναι το μονο σιγουρο :) καλα δεν κανεις και καμια χρηση με τα 20 λεπτα που λες ουσιαστικα δεν το χρησιμοποιεις καθολου :)