Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kal_Kos

Καλημέρα φίλε μου. Εγώ την πήρα από κατάστημα πολύ γνωστό (δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω) την Black Friday. Μου ήρθε με καμένο pixel. Την επέστρεψα και ακόμη περιμένω να την δει τεχνικός της Samsung για να αποφανθούν. Το καλό είναι ότι η Samsung δίνει εγγύηση από 0 καμένα pixel. Πράγματι όμως είναι πιθανό να βγάλει κάποιο θέμα και να ταλαιπωρηθείς λίγο. Απο ότι φαίνεται βγάζουν πολλές προβλήματα. Πάντως σαν ποιότητα εικόνας δεν χωράει συζήτηση το μόνιτορ είναι εξαιρετικό.

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

george.psilovasilopoulos

Είσαι σίγουρος ότι το service one (επίσημο service samsung) έχει zero pixel κάλυψη για το συγκεκριμένο monitor ???

1 Σχόλιο

Kal_Kos

Πράγματι, έτσι διαφημιζόταν στο site του πλαισίου πέρυσι που έγινε η αγορά.

Όνομα χρήστη
alepate

τι εγινε τελικα με την samsung?
εβγαλες ακρη?
σκεφτομαι να την παρω αλλα δεν θελω να μπλεξω

5 Σχόλια

Kal_Kos

Την αντικατέστησαν τελικά και όλα καλά στην 2η οθόνη αλλά η αγορά από το πλ@ίσιο με ταλαιπώρησε πολύ. 0/5 εξυπηρέτηση/επικοινωνία και η ιστορία κράτησε 1 μήνα. Στην αρχή ελάτε να την αλλάξουμε. Την φορτώνομαι στο λεωφορείο και πάω xD Ύστερα δεν την αλλάζουμε θα πάει για επισκευή. Ύστερα χάθηκαν και περίμενα 2 εβδομάδες. Η samsung έλεγε πάρε πλ@ισιο το πλ@ίσιο (όποτε με καλούσαν πίσω και δεν το ξεχνούσαν) πάρε samsung.Ότι να ναι. Η ποιότητα της οθόνης πάντως δεν παίζεται όπως είπα κ από πάνω. Α και κοίτα να έχεις μεγάλο πλάτος στο γραφείο γιατί η βάση με τον βραχίωνα είναι μπελάς

alepate

ειμαι αναμεσα σε αυτη και την Asus Rog Strix XG32VQ αλλα λεω να παρω αυτη λογω του HDR.
τι λες??

Kal_Kos

Γενικά το HDR είναι σε εμβρυικό στάδιο ακόμα αν και αυτή έχει το 600άρι. Είναι καθαρά υποκειμενικό. Η Asus είναι κ αυτή οθονάρα και την προτιμά πολύς κόσμος αλλά έχει και μια σεβαστή διαφορά στην τιμή.

alepate

Θα παω στην samsung τελικα λογω τιμης και hdr
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου!!!

Όνομα χρήστη