Γεια σας παιδια..Μια ερωτηση..Εχω ενα Pc με τα εξης χαρακτηριστικα... Ι5 6600Κ Ram Hyper X furry 2X8GB 2400hzz 730W τροδοτικο SSD Samsung 850 Evo 250GB Μ2 Samsung 970 500GB Μητρικη Asus H170 Pro gaming και τελος εναν Σκληρο Western Digital Blue 3.5" 1TB..Ειχα την GTX 960 επανω και προσφατα αντικατεστησα με μια RTX 2070 GIGABYTE 8 GB...Tο ερωτημα ειναι οτι εχω εδω και 3.5 χρονια μια Οθονη 24 της Samsung και συγκεκριμενα το μοντελο S24D300H Βασικά Χαρακτηριστικά
Panel TN
HDR Όχι
Curved Όχι
UltraWide Όχι
Διαγώνιος 24 "
Ανάλυση 1920x1080
Αντίθεση 1000 :1
Χρόνος Απόκρισης 2 ms
Ρυθμός Ανανέωσης - Η ??? Τελος να πω οτι ηδη ξεκιναω καινουργιο Build PC gaming και δεν θα ειναι το παραπανω που ανεφερα γιατι ειναι ηδη παλιο... Τα Games που παιζω ειναι τα εξης.. Battlefield v,Word OF Tanks,TitanFall,Star Wars και αλλα...Το ΕΡΩΤΗΜΑ μου ειναι το εξης...Θα εχω θεμα αν αγορασω την συγκεκριμενη οθονη ? Θα παιζει με την RTX 2070 που εχω..??? PLZ HELP ME....!!!
5 Σχόλια
Ευχαριστώ φίλε μ....Θα την πάρω και το πολύ πολύ αν δεν γίνεται κάτι θα φτιάξω το pc τι να κάνω... ????
Μια που ξεκινησες με καρτα γραφικων κλεισε το θεμα με την οθονη και φτιαχνεις το PC του χρονου τα 'Χριστουγεννα ας πουμε.Ο 6600 κραταει ακομα πιστευω.Κάλή σύνέχέίά.
Αυτο κανω φιλε μου...και επειτα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στην απολυτη οθονη...Asus Rog Swift PG348Q Γιατι το G-Sync μετραει παρα πολυ...!!!ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... καλη συνεχεια και σε σενα φιλος.. ;)
μακρια απο τα ips πανελ μαν μου θα το μετανιωσεις,μονο μια allienware ηταν καλη σαν ips πανελ αλλα και αυτη μερικα κομματια εβγαιναν με προβλημα πανω αριστερα τρεμοπαιγμα. Alienware AW3418DW αυτο ειναι το καλυτερο μονιτορ για αυτο που θες και samsung chg90,το ειχα της asus to pg348 σορρυ αλλα ειναι σκουπιδι.φουλ backlight bleed σε ολες τις γωνιες και το ειχα παρει 1200 ευρω!!!!
O καινουργιος driver της NVidia που βγαινει θα υποστηριζει το FreeSync της ΑΜD ... οποτε δεν εχεις αναγκη το GSync module Δες εδω https://wccftech.com/nvidia-g-sync-amd-freesync-gaming-monitor-support-official/
Μη βιαστεις ψαξτες καλα ολες πριν αγορασεις γιατι οπως λεει πολυ σωστα ο W0rg3n το IPS pannel της Asus (ειναι ενα παλιο pannel που της το παρεχει η LG ) εχει πολλα αλλα θεματα δυστυχως
Αν οπωσδηποτε θες GSync δες εδω https://www.displayninja.com/lg-34gk950g-review/
Ειναι το καινουργιο pannel της LG δεν το δινει σε αλλες εταιριες .Βγηκε το Δεκεμβριο του 2018 τιμη Σκρουτζ 1458 ευρω Καλες αγορες