Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

I_SEE_U_BA_BABY_GR

Skyrider Ωραια δεν το συζηταμε καν..Αλλα ελλαδα δεν υπαρχει ακομη ρε αδερφε μου..Ποσο ακομα να περιμενω για οθονη ? Μεχρι φεβρουαριο πρεπει να την εχω παρει..Παει χαμενη η RTX που πηρα :( Ασε που στην 24 που εχω τωρα με 60hz ειναι για του πο...τσο .. Βαζω Battel 5 να παιξω και ξενερωνω με την αναλυση.... >_<

Όνομα χρήστη
I_SEE_U_BA_BABY_GR

Οσο για το μακρια απο τα IPS πανελ που ειπες σχετικο ειναι ρε φιλε...Οι χρωματισμοι σε GAMES και ταινιες δεν συγκρινεται με τις ΤΝ και τις VA,,Αυτες που ειναι οντος χαλια ειναι οι ΤΝ ..Οι VA ειναι πολυ ανωτερες..Αλλα για μενα τα IPS πανελ ειναι ΤΟΠ ρε φιλε..Τι να σου πω...Δεν ειχα ομως ποτε τετοιο monitor γιαυτο δεν μπορω να σου πω την γνωμη μ 100% τις 100% ...Αλλα ακουω τα καλυτερα π.χ οτι αν παρεις IPS δεν υπαρχει επιστροφη σε αλλες οθονες...Και πιστεψε με εχω λιωσει στα Reviews και τα βιντεο και ολοι λενε IPS και εσυ μ λες οχι...

Όνομα χρήστη
I_SEE_U_BA_BABY_GR

Worg3n Τοσο χαλια ρε φιλε η οθονη της asus ? Τι να σου πω ρε φιλε με μπερδευεις με αυτα που μ λες... :/ Ειμαι αναμεσα σε asus και samsung απλα τελευταια στιγμη μετανιωσα για την samsung επειδη δεν εχει G-Sync..Αλλα καπου διαβασα οτι η Nvidia σε 12 μοντελα απο οθονες που εχουν FreeSync θα της υποστηριζει και αυτες με ενα πλο update που θα γινεται οποτε καταλαβαινεις ολα καλα σε οσους εχουν INTEL..Συγκεκριμενα εδω...https://gameover.gr/news/38651-ces-2019-i-nvidia-kanei-piso-kai-fernei-to-g-sync-se-freesync-othones Εγω που ειμαι της INTEL και οχι της AMD κολαω στο τι οθονη πρεπει να παρω...Καταλαβαινεις τωρα ? Ακομα δεν την εχω παρει την οθονη αλλα αναμεσα σε αυτες τις 2 ειμαι που σου ειπα..

Όνομα χρήστη