Καλημέρα. Έχω το Samsung Galaxy J7 2018. Είμαι ευχαρισμένη και άριστο, κινητό. Έπεσε κάτω και στην οθόνη, εμφανίστηκαν μωβ, χρώματα. Πέρα ότι χρειάζεται να ρωτήσω, για αλλαγή οθόνης και αν συμφέρει, ποιο άλλο κινητο προτείνεται?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Καλημέρα. Έχω το Samsung Galaxy J7 2018. Είμαι ευχαρισμένη και άριστο, κινητό. Έπεσε κάτω και στην οθόνη, εμφανίστηκαν μωβ, χρώματα. Πέρα ότι χρειάζεται να ρωτήσω, για αλλαγή οθόνης και αν συμφέρει, ποιο άλλο κινητο προτείνεται?
1 Reply
Καλημέρα, κι εγώ από ίδια περίπτωση, μετά από πτώση, αναγκαστηκα να το αλλάξω. Ρώτησα πόσο κάνει η αλλαγή οθονης και μου ζητουσανε από 80 ευρώ χωρίς απόδειξη, έως 110-120 σε κάποιο samsungcare δηλ επίσημο κατάστημα samsung. Όπως καταλαβαίνεις δε συμφέρει με τίποτα γιατί με μόλις 50 ευρώ παραπάνω αγοράζεις καινούριο samsung με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, περισσότερη ram που είναι απαραίτητη όσο περνά ο καιρός και αλλάζουν οι εκδόσεις android και βέβαια με νέα μπαταρία που λογικό είναι θα έχει πέσει στο samsung σε κάποιο βαθμό. Όμως επειδή το ήθελα σαν δεύτερο, συν τις φωτογραφίες που είχα στην εσωτερική μνήμη το έψαξα αγόρασα μια οθόνη amoled ή oled από alliexpress με εικοσιπέντε ευρώ και αφού είδα πως επισκευάζεται στο utube το έφτιαξα μέσα σε μισή ώρα. Δεν είναι δύσκολο, δώστο σε κάποιο δικό σου που μπορεί και θα το κάνει δεν είναι δύσκολο.Η οθόνη του είναι σαν την original δεν καταλαβαίνεις διαφορά.Παντως θα πρότεινα να μιλήσεις με κάποιο κατάστημα εδώ, που την πουλάει και να τη ζητήσεις με έκπτωση το πολύ 40 ευρώ, γιατί και αυτοί το ξέρουν ότι θα τους μείνει stock όσο περνά ο καιρός. Οι πιο πολλές οθόνες πάντως λένε ότι είναι γνήσιες αλλά είναι oem τέλειες αντιγραφές. Όσον αφορά το νέο κινητό... Εγώ πήγα σε xiaomi note 8 με 140 ευρώ. Το μόνο που μου έλειψε στην αρχή ήταν η amoled οθόνη με τα πολύ πλούσια χρώματα και το always on display που έχουν τη δυνατότητα αυτές οι οθόνες.Αν και μπορώ να πω ότι πλέον δε με ενοχλεί καθόλου.