Δυστυχως μου μαυρισε ολη η οθονη μετα απο πτωση...δεν εσπασε ομως.Ρώτήσά γίά αλλαγη οθονης κ ζητανε 100€+..σε samsung care κ αλλου. Μου αρεσει σαν κινητο δε θελω να το αλλαξω, αφου μετα απο δυο χρονια η μπαταρια του μου βγαζει σχεδον δυο μερες μετα κ την τελευταια αναβαθμιση,σπανια κολλαει και απο ταχυτητα εχει χασει ελαχιστα. Γνωριζει κανεις καποια φθηνη και καλη λυση??Ας πουμε η προμηθεια οθονης απο ebay η alliexpess που ειναι απλα lcd αξιζει..? Η η αγορα νεου κ ποιου ομως ειναι μονοδρομος...?
3 Comments
Ευχαριστώ πολύ φίλε για την απάντηση, τελικά αγόρασα από alliexpess ήρθε για τα δεδομένα του πολύ γρήγορα στις 20 μέρες περίπου, στα 25 ευρώ και την πέρασα μόνος μου με οδηγίες από utube και όλα οκ. Η οθόνη είναι συμβατή amoled και λειτουργούν όλα άψογα.
Για καινούρια οθόνη αναφέρεστε ??
Τελικά παρήγγειλα ήρθε παρά τα προβλήματα σε είκοσι μέρες και δουλεύει μια χαρά απλά είναι κάπως τονισμένα τα χρώματα, πάντως το always on display δουλευει καιρό μπλε φίλτρο.Απλα δε γραφεί samsung και εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει το λογότυπο της samsung δεν πατάει καλα η προστασία οθόνης.