μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μπορώ να επαναφέρω στην τελείως αρχική του μορφή του samsung j7 2017, πριν κάνουμε όλες τις αναβαθμίσεις ??? Ο λόγος είναι ότι μετά τις αναβαθμίσεις όταν κάνω διαγραφή ειδοποιήσεων πάνω πάνω στην οθόνη μου αφαιρεί τα σηματάκια από τις εφαρμογές και mail...δηλαδή σαν να τα έχω διαβάσει και μετά πρέπει να μπω ξανά στις εφαρμογές για να δω τις εκκρεμότητες..