Καλησπέρα επειδή θέλω ένα κινητό για να βλέπω ταινίες, να έχει γρήγορο διαδίκτυο και καλή ποιότητα μουσικής αξίζει να αγοράσω το j5 του 2017 ή το j4 plus; Ή μου προτείνετε κάποιο άλλο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα επειδή θέλω ένα κινητό για να βλέπω ταινίες, να έχει γρήγορο διαδίκτυο και καλή ποιότητα μουσικής αξίζει να αγοράσω το j5 του 2017 ή το j4 plus; Ή μου προτείνετε κάποιο άλλο;
1 Απάντηση
3 Σχόλια
Έχεις να μου πρότεινες κάποιο καλύτερο.. αν γνωρίζεις;
Εννοείται.Οι επιλογές είναι πολλές άλλα πρέπει να ξέρω τα χρήματα που μπορείς να δώσεις.Υπαρχει μεγάλη διαφορά αν μπορείς να δώσεις 150 ή 300
Αν θελεις ταινιες παρε με 700 κατοστάρικα ενα καλο λάπτοπ τις lenovo και να ακους μουσική παρε εξτρα ηχεια η τα ακουστικα τις Samsung s7 που ειναι τοπ ή με 20€ τις sony το κινηυο και των 300 και των 150 την ιδια δουλεια κανει και σε διαδικτυο μπσινει και λειψεις πολυ καλες κανει και τα παντα ολα γτ να δψσεις 300 και οχι 150 και δεν θα χασεις ! Ειμαι χρηστης ο οποιος καθε 6 μηνο άλλαζα κινητα απο LG GM360 το κράτησα 4 χρονια πηγα σε Turbo-x μετα σε. Turbo-x π / p / με τα στο LG G4c μετα στο iPhone 4s μετα στο galaxy Alpha 2015 που μου κανανε δωρο το 2016 κορυφή το εχω ακόμα και το 2017 πηρα το galaxy J3 2016 / Lenovo j5 plus dual / στο ιδιο ετος αγορασα 360€ iPhone se 32gb σε 6 μηνες το πούλησα 150€ πήρα το galaxy J5 2017 των ιουνιο του 2018 και εχω να πω αν βαλεις κατω απο το 2015 εως το 2018 ποσα τηλεφωνα εχω αλλαξει ποσα περασμένα λεφτα ++αξεσουαρ πανω απο 1.300€ εχω δωσει αρα δεν αξιζει να παρεις ενα ακριβως πάθη κατι δεν το καλυψη η εγγύηση χρυσω θα το πληρώσεις παρε ενα φθηνό και να σου πω κρατανε περισσοτερο και αν παθει κατι αλλάζεις ποιο ευκολα το βαζεις και αγγελια παιρνεις τα μισα λεφτα συμπληρώνει παιρνεις αλλο!! Καλυτερα j5 2017 αλλα με μια μνυμη 128gb ψαξε εδω 22€ τις εχει αξιζει οχι τις Samsung ειναι ακριβες αλλες δεν παθαίνουν τιποτα!!