Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stamatis_Stoikotidis

Καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω , το θέλω για programming , video editing ,browsing και για κανα 2 παιχνιδάκια επιπέδου Football Manager ..... άμα μπορεί κάποιος κάτοχος να μου πει δύο πραγματάκια

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

iliadasofouli

μια χαρά είναι σε όλα .Εγώ έχω 5 παιχνίδια και έχω γίνει ο καλύτερος gammer.

Όνομα χρήστη
CHristos_THeodoridis

Το έχω εδώ και 2 μήνες. Μπορώ να σου πώ ότι για video etiding εάν αγοράσεις το Final Cut Pro X όπως εγώ θα βγείς ασπροπρόσωπος. Το iMovie την κάνει την δουλειά του αλλά σαν το Final Cut δεν έχει. Γενικά, ότι κάνουν τα windows το κάνει καλύτερα. Ωστόσο δεν πρέπει να συμπεριλάβεις το gaming σε αυτά. Macbook και gaming δεν πολυπάνε μαζί. Το minecraft που έχω εγώ το σηκώνει κανονικά χωρίς lag, όχι δηλαδή όπως θα έκανε ένα windows laptop. Ελπίζω να βοήθησα :)

1 Σχόλιο

Stamatis_Stoikotidis

δεν εννοώ gaming γενικά όπως το εννοούμε , βασικά μόνο το football manager μπορεί να βάλω που δεν θέλει ιδιαίτερα specs το σηκώνει και laptop 400 ευρώ ... για τα υπόλοιπα έχω ps4. Ευχαριστώ για την απάντηση

Όνομα χρήστη
Chef_Alexander

Για προγραμματισμό μοντάζ βίντεο και σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο καθώς πρόκειται για επαγγελματικό εργαλείο. Για παιχνίδια όμως δεν θα το συνιστούσα

3 Σχόλια

Stamatis_Stoikotidis

Για τις περιορισμένες θύρες πήρες κάποιο hub ? Γιατί εγώ θέλω hdmi , usb 3 και sd . Άμα έχεις πάρει κάποιο στείλε link γιατί της apple είναι και πανάκριβα και έχουν λίγες θύρες ...

Chef_Alexander

Εγώ δεν έχω πάρει κάποιο hub καθώς πέρα από ένα στικάκι που χρησιμοποιώ σπάνια, δεν έχω άλλες εξωτερικές συσκευές για να συνδέσω. Παρόλα αυτά, μια από τις καλύτερες επιλογές είναι το Hub της Satechi. Έχει όλες τις θύρες που θα χρειαστείς, είναι κατασκευασμένο από πολύ καλής ποιότητας ανθεκτικό αλουμίνιο σε 3 διαφορετικούς χρωματισμούς (Silver-Space Gray-Gold) και είναι το μοναδικό αξεσουάρ πέραν των γνήσιων της Apple που υποστηρίζει την μετάδοση δεδομένων 40Gbps της θύρας USB-C.

iliadasofouli

USB C Adapter Multiport Type C Hub with HDMI 4K ,Gigabit Ethernet RJ45 ,1080P VGA, 3.5mm Audio Output, , 3 USB 3.0 , SD/TF Card Reader with Type C PD Charge for Macbook Pro,ChomeBook,HP Spectre X360,Surface Pro (Space Gray) είναι τέλειο ορίστε από που να το πάρεις
https://www.amazon.co.uk/MacBook-Thunderbolt-Adapter-Multiport-Delivery/dp/B079HVRK7J/ref=sr_1_1_sspa?s=computers&ie=UTF8&qid=1523210521&sr=1-1-spons&keywords=adapter%2Bfor%2Bmacbook%2Bpro%2Blenovo&th=1

Όνομα χρήστη