Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stako13

Καλή χρονιά καταρχήν σε όλους.
Ρε παιδια να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί ας μου απαντήσει. Έχω τη κλασική τη κεραία και εδώ και πολύ καιρό αντιμετωπιζω θέματα με τα κανάλια. Σίγουρα θέλει αλλαγή. Το καλώδιο είναι ενσωματωμένο εσωτερικά μέσα από το σπίτι και βγαίνει στη ταράτσα μου. Το κλασικό το λευκό.
Θα μπορούσα πιστεύετε να κάνω δουλίτσα με τη συγκεκριμένη τη κεραία;;;
Και επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα αν είναι εκτεθειμένη με τις καιρικές συνθήκες (βροχή, ήλιο, αέρα) ; όποιος έχει τη καλοσύνη και γνωρίζει ας μου απαντήσει

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Angelos_Katerelos

Αν ειναι εξω και βλεπει απευθειας πομπο, δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα. Ειτε βρεχει ειτε οχι κλπ κλπ. Ετσι την εβαλε ο τεχνικος σε σπιτι που νοικιαζω. Επισης, σε αλλο σπιτι, στην Ηλεια που εχω φατσα τον πομπο απο Κεφαλονια, την εβαλα μεσα, πανω απο την τηλεοραση και δεν ειδα ουτε 'χιονια' που λενε...Οποτε εγω για μεσα, εσωτερικη θα την φοβομουνα , να την παρω

3 Σχόλια

Stako13

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και για τις πληροφορίες φίλε! Να είσαι καλά!!!

Stako13

Φίλε την πήρα σήμερα. Είναι άψογη. Την έβαλα πίσω από τη τηλεόραση, έχω ένα κενό μεταξύ 40 πόντους από τον τοίχο και τη τηλεόραση και πιάνει άψογα τα κανάλια. Αν δεν μου απαντούσες στο μνμ που είχα στείλει νομίζω δεν θα την έπαιρνα. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!

Angelos_Katerelos

ΟΚ, Προφανως εχεις καλη 'οπτικη' επαφη με τον πομπό, για το μεσα λεω που την εβαλες, οπότε ολα καλα...

Όνομα χρήστη