Έχω συνδέσει σε δύο άλλες μπρίζες (για το router καιτο pc) δύο powerline της devolo.Θα υπάρχει πρόβλημα ή κάποια δυσλειτουργία αν συνδέσω σε μία τρίτη (για smart tv) powerline της tp-link ;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχω συνδέσει σε δύο άλλες μπρίζες (για το router καιτο pc) δύο powerline της devolo.Θα υπάρχει πρόβλημα ή κάποια δυσλειτουργία αν συνδέσω σε μία τρίτη (για smart tv) powerline της tp-link ;
1 Απάντηση
Από αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο, κυρίως σε ξενόγλωσσα σάιτ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, διότι όλες αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν τα πρωτόκολλα IEEE 802.3 και IEEE 802.3u. Όμως, για να είσαι σίγουρος, κοίτα πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών για να το διαπιστώσεις. Εγώ αυτό έκανα και είδα ότι η συσκευή της devolo που έχω όσο και μια υποψήφια προς αγορά της tp-link χρησιμοποιούν πράγματι αυτά τα πρωτόκολλα. Προσωπικά, δεν έχω αμφιβολία ότι αν αγοράσω τελικά δέκτη της tp-link για την τηλεόραση μου, που είναι και το πιο πιθανό γιατί είναι πιο φθηνή εταιρεία, θα συνεργάζεται μια χαρά με τη συσκευή μου της devolo.