What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
zvai

Γειά σας. Με ενδιαφέρει το προϊόν ιδιαιτέρως για ζύμες. Αλλά έχω διαβάσει διαφορά και έχω μπερδευτεί. Για να λειτουργεί αξιόπιστα χρειάζεται λιγότερο από ένα κιλό αλεύρι;

Username

1 Reply

despoina_stamouli16

Θελει 680 γραμμάρια αλευρι και μετα τα υπόλοιπα υλικά νερο κτλ! Τα λεει αναλυτικά το βιβλίο για τις δοσολογίες! Ας πουμε 12 ασπράδια για μαρέγκα...! Λοιπόν θα σου πω το εξής το συγκεκριμένο μοντέλο το αγόρασα το απριλιο του 21 το περίμενα 2 μηνες όταν το πηρα δε το ζορισα παντα με η ζυγαριά ολα το δούλεψα καμια δεκαριά φορες ο ήχος ήταν άγριος μου λέει ο τεχνικός δούλεψε το εγγύηση εχεις ..πράγματι την επόμενη που το δούλεψα μαγκωσε και σταμάτησε..το παω στο τεχνικο και ηταν ελαττωματικό το μοντέλο οποτε δε πλήρωσα τιποτα και τα άλλαξαν ολα μεσα καινούργιο δηλαδη 1 μηνα περίμενα γιατι ήρθε από εξωτερικό το μοτέρ!! Ολα οκ τωρα δουλεύει μια χαρά! Μόνο να ξέρεις αγοράσετο από κατάστημα ώστε οτι γινει νσ υπάρχει ο τεχνικός τους για να σε εξυπηρέτηση!! Μην το παραγγείλεις από αυτά τα σαιτ του ίντερνετ πολλα τα λεφτα για να ρισκάρεις! Καi εγω από κατάστημα της περιοχής μου το πγρα μετα από πολυ ψάξιμο οκ δωσε κατι παραπάνω αλλά μετα θ εχεια εξυπηρέτηση οτι και να γίνει!

1 Comment

Username