Γεια χαρά.
Ρε παιδιά για βοηθήστε με σας παρακαλώ κάποιος γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν έχω βρει. Που στο καλό πηγαίνουν οι εικόνες, όταν κάνω αποθήκευση εικόνας από το φεις μπουκ;;
See in detail the terms of use for the Product Questions
Γεια χαρά.
Ρε παιδιά για βοηθήστε με σας παρακαλώ κάποιος γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου αλλά δεν έχω βρει. Που στο καλό πηγαίνουν οι εικόνες, όταν κάνω αποθήκευση εικόνας από το φεις μπουκ;;
2 Replies
Υπάρχει και υπομενου με την ονομασία pictures. Δες κι εκεί η αλλιώς πήγαινε στις εικόνες και ψάξε κι από κει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν. Απλά δεν το ξέρεις
Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης - dcim - Facebook
2 Comments
Δεν είναι πουθενά. Ούτε στην κάρτα μνήμης, ούτε στην συσκευή. Έχω ανοίξει ότι φάκελο υπάρχει, άφαντες. Τις ψάχνω από τον εξερευνητή, από την συλλογή, από τις φωτογραφίες, τίποτα πουθενά. Όταν πατάω αποθήκευση εικόνας, βγάζει το μήνυμα ότι ξεκίνησε η λήψη αλλά μετά δεν λέει η λήψη ολοκληρώθηκε. Είμαι σίγουρος ότι για κάποιο λόγο δεν γίνεται η λήψη. Από την άλλη πάλι αν μου στείλει κάποιος μια εικόνα με μήνυμα στο fb και την κάνω αποθήκευση, αποθηκεύεται κανονικά στον φάκελο νταουνλοαντ.
Κάποιο λάθος κάνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση! Επανεκκίνηση το κάνεις? Αλλιώς κάνε φορματ και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Αν πάλι δε δουλεύει, δοκίμασε να αλλάξεις ρομ. Από global σε developer η το αντίθετο!