Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
EvangeliaPou

Καλησπέρα. Μπορεί να μου πει καποιος/α αν πετυχαίνει καλό καπουτσίνο και τι γάλα χρησιμοποιεί. Έχω πετύχει κάνα 2 φορες αλλά νομίζω τελείως τυχαία ότι το πέτυχα γιατί από εκεί και έπειτα το μόνο που κάνει είναι να μου ζεσταίνει το γάλα κι αυτό όμως όχι τρομερά.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

iliostelis

Μπερδευτηκε η απαντηση πηγαινε για αλλου.
Κανει καλο αφρογαλο η μηχανη,δειτε το βιντεο,δυσκολο να μην ζεσταινει καν το γαλα αφου ειναι το ιδιο κυκλωμα με το νερο για τον καφε, κανατε σωστες τις κινησεις? δειτε το παλι απο τις οδηγιες. α! το ακροφυσιο πρεπει να ειναι στην κατω θεση που λεει cappuccino και οχι hot milk,

1 Σχόλιο

EvangeliaPou

Ναι, τα έχω κάνει όλα τα παραπάνω. Ελαττωματική τελικά. Στην αρχή δούλευε κανονικά, μετά είχε μειωθεί πάρα πολύ η πίεση του ατμού μέχρι που σταμάτησε να βγάζει εντελώς ατμο. Την έχω στείλει ήδη για σέρβις. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Όνομα χρήστη
iliostelis

Δεν σταματει αυτοματα,θα πρεπει να το σταματησετε εσεις στα δευτερολεπτα που εχετε βρει την ποσοτητα του καφε που θελετε.

1 Σχόλιο

EvangeliaPou

Ευχαριστώ για την απαντηση.
Την ποσότητα καφέ την έχω βρει κι είμαι ικανοποιημένη, απλά δεν μπορώ με τίποτα να κάνω αφρογαλο. Βασικά, δε ζεσταίνει καν το γάλα, όχι να το κάνει και κρέμα. Και φοβάμαι μήπως έχει η δική μου συσκευή πρόβλημα.

Όνομα χρήστη