μαγκες θελω μια καρτα γραφικων διοτι εχω τα ενσωματωμενα γραφικα, εχω 300 watt τροφοδοτικο και mother board Gigabyte A320M-S2H-CF (AM4), τι μου προτεινεται να παρω?
See in detail the terms of use for the Product Questions
μαγκες θελω μια καρτα γραφικων διοτι εχω τα ενσωματωμενα γραφικα, εχω 300 watt τροφοδοτικο και mother board Gigabyte A320M-S2H-CF (AM4), τι μου προτεινεται να παρω?
2 Replies
Γενικός κανόνας είναι πως τα τροφοδοτικά εχουν απώλειες της ταξεως -30%. Αυτό σημαίνει πως ενα 300w τροφοδοτικο δινει περιπου 210w. Αν είναι 80+ το τροφοδοτικό θα δίνει 240w τουλάχιστον-Αν είναι της σειράς μπορεί να δίνει κι 190w. Η καρτα αυτή έχει power consumption 30w. Προσθεσε googlαροντας το power consumption του επεξεργαστη, του δισκου, του dvd-rw και άλλα 30-40w για fans και usb και βγάλε συμπέρασμα τι τροφοδοτικο χρειαζεσαι. Όλα αυτα χωρις overclock και πρόσθετες κάρτες..
Καταρχάς πάρε καλύτερο τροφοδοτικό πάνω από 700watt γιατί υπάρχει περιπτώσει να καεί.Επισης δεν σου προτεινο τούτη κάρτα γραφικών την είχα και έπιανα στο φορτνιτε το πολύ 60fps και δεν ήταν σταθερά.αυτη τη στιγμή έχω έναν επεξεργαστή ryzen 9 3900 και μια κάρτα γραφικών 1660 super.ξερω είναι ακριβά αυτά που έχω αλλά πίστεψέ με στο φορτνιτε πιάνω 360+fps και στο gta rp πιάνω σταθερά 160-165