What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Mina_Katrantzaki

Καλημέρα σας. Ο κάδος και η κανάτα είναι από πλαστικό ή γυάλινο?

Username

2 Replies

p_kondea

Όλα από πλαστικό είναι. Για την ακρίβεια, από ανθεκτικό στα χτυπήματα και σε πεσίματα, ακρυλικό, είναι, κατάλληλο για τρόφιμα.

Username
p_kondea

Το έχω, το συγκεκριμένο μοντέλο και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοσή του και τις μικροδιαβαθμισμένες λεπίδες τού πολυκόφτη. Όμως, τόσο ο κάδος, όσο και η κανάτα τού blender, είναι από πλαστικό, για την ακρίβεια, από ένα υψηλής αντοχής, κατάλληλο για τρόφιμα, ακρυλικό υλικό, που αντέχει σε πεσίματα και χτυπήματα, δηλαδή, δεν σπάει και δεν χαράσσεται εύκολα. Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ το blender για να φτιάχνω smoothies και να σπάω παγάκια, και έναν χρόνο τουλάχιστον, δεν έχει πάθει τίποτα, ούτε καν έχει γρατζουνιστεί. Προσωπικά, συμπαθώ το ακρυλικό υλικό, γιατί είναι πιο ελαφρύ από το γυαλί, και επειδή το πλένω στο χέρι, δεν με κουράζει καθόλου.
Ενώ στο πολυμίξερ Prospero plus τής Kenwood, που ομοίως έχω, επειδή εκείνο δίδεται με γυάλινο μίξερ, με κούραζε πολύ στην καθημερινή χρήση, γιατί είναι πολύ πιο βαρύ, και παρήγγειλα και το ακρυλικό εξάρτημα blender, για να μην κουράζω τα χέρια μου. Το γυάλινο blender, το χρησιμοποιώ πολύ σπάνια, μόνο αν βιάζομαι να πολτοποιήσω πολύ ζεστά φαγητά, κατευθείαν από την κατσαρόλα, επειδή είναι θερμοανθεκτικό και πιο κατάλληλο για τέτοια χρήση.

Username