χαιρειται..μπορω να βαλω την συγκεκριμενη υδροψυξη σε κουτι coolermaster masterbox mb520 rgb με την μητρικη asus rog strix x470-f gaming?? θελω να την τοποθετησω στο πανω μερος υποψιν
See in detail the terms of use for the Product Questions
χαιρειται..μπορω να βαλω την συγκεκριμενη υδροψυξη σε κουτι coolermaster masterbox mb520 rgb με την μητρικη asus rog strix x470-f gaming?? θελω να την τοποθετησω στο πανω μερος υποψιν
2 Replies
έχω το MB520 blue και την συγκεκριμένη Kraken. Εγώ με motherboard MSI Gaming Pro την κούμπωσα μπροστα. Στο πάνω μέρος είναι οριακά να μπει εώς και να μην χωράει. Θα πρέπρει να στρημώξεις πολύ πράγμα και αν χωρέσει (σε εμένα θα έπεφτε και πάνω από τις RAM που σημαίνει ότι για να αλλάξεις ram θα έπρεπε να βγάλεις το ψυγείο. Με μπροστά το ψυγείο (και να τραβάνε αέρα οι ανεμιστήρες), 2 ανεμιστήρες πάνω (διώχνουν αέρα) και 1 πίσω (επίσης διώχνει) το flow είναι απίστευτο. Ο Ryzen 7 που έχω από stock 3.7 κάνει OC μόνος του στα 4.2.
Απ'οτι διαβαζω, οχι. Οι διαστασεις του ψυγειου συμφωνα με την nzxt ειναι 315 x 143 x 30mm, και συμφωνα με την coolermaster, ενω παιρνει 2 ανεμιστηρες 140mm επανω, ψυγειο χωραει μεχρι 240mm. Λιγο ανωμαλο κατα την αποψη μου καθως και να μην ισχυει γιατι οι 2 ανεμιστηρες 140mm=280mm. ισως καλυτερα να ψαξεις κανενα youtube η να σου πει κανενας που εχει ψυγειο ιδιων διαστασεων. παντως μπροστα σιγουρα το χωραει. Τελος για τη μητρικη, φοραει ΑΜ4 που την υποστηριζει οποτε κανενα προβλημα εκει.
3 Comments
σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση...επισης το 280μμ δεν ειναι το μακρος του ψυγειου? και αν ναι γιατι στα specs λεει 315? αυτο με μπερδεψε ειναι η αληθεια..
σωστα.το ψυγειο σαν ψυγειο ειναι 280. Πρεπει να υπολογισεις πως υπαρχει και ενα μικρο εξτρα τμημα οπου συνδεονται οι σωληνες. Αυτη η φωτο θα σε βοηθησει να καταλαβεις. https://www.i-tech.com.au/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/z/nzt-rl-krx62-021.jpg
2 Comments
και τι θερμοκρασιες εχεις?
37 MAX με average 30 και με gaming lol ολα full 144 fps