What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
melinaki421

Καλησπερα σας θελω να αγορασω το galaxy J3 duos η το galaxy A3 Πιο ειναι καλυτερο προς το παρων εχω στην κατωχη μου iphone se και ψαχνω και για πουλημα γτ δεν γινετε να αγοραζουμε ενα κινητο και να πληρωνουμε τα παντα στα iphone! Γι αυτο κατεληξα σε. Samsung. Η οτι αλλο προτεινετε!;;

Username

2 Replies

Username
Mixalis T.

Λίγο καλύτερο το Α3, με μικρότερη οθόνη συγκριτικά. Μέχρι πόσα σκοπεύεις να δώσεις;

2 Comments

melinaki421

Λοιπον το πουλησα το iphone 180€ σκευτομαι η J3 duos 2017 η J5 και J7 duos ολα μοντελα του 2017 ξερω ειναι τοπ J7 2017εχει και φατσουλες και αυτοκολητα εχει και το J3 2017; σκευτομουνα να δωσω εως 150€ αλλα θελω να μου μεινουν κατι στην ακρη δεν ειμαι τθπος με υψηλες επιδωσης απλα καμερα να βγαζει ωραιες φωτο την ημερα κλ οχι και την πολυ κεπτομερια αλλα οχι και θωλομενη να φαινετς σαν ζωντανη το φλας σε μια βραδυνη να φαινετε οτι ειναι βραδυ δεν εννοω να εχει 10 προβολησ σαν το s7 galaxy αλλα οχι και μαυρη πισα! Παιχνιδια δεν παιζω δυο μονο και απο social fb instagram messenger ebay cu oasa αυτα θα τα σηκωση; εξωτερικη παιρνει ακουστικα περιεχονται στην συσκευασια;

Mixalis T.

Έχω το J3 αυτές τις μέρες. Για 130 που το βρίσκεις τώρα η κύρια κάμερα είναι πολύ καλή. Αυτό με τις φατσουλες στις σελφι πάντως όχι. Δεν το βρίσκω κάπου προεγκατεστημένο αλλά υπάρχουν πολλές τέτοιες εφαρμογές στο play store. Ακουστικά περιέχονται. Από επιδόσεις δεν... Έχω γράψει μια σχετική αξιολόγηση για αυτό το μοντέλο, δες την για να δεις πιο αναλυτικά αν κάτι που του λείπει το χρειαστείς, και δεν σε βολέψει. Αν ανέβεις σε χρήματα όχι J5, κοίταξε προς Huawei P Smart, είναι αρκετά καλύτερο.

Username