What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
jamesbond007

@Μιχάλης Γκούμας
ταχυτητα δεν πολυ με νοιαζει αφου θα τον εχω σαν εξωτερικο
απο αντοχη θελω

Username

1 Reply

Μιχάλης Γκούμας

Σαν αντοχή που λες όσον αφορά τον toshiba τον έχω μόλις 3 μήνες οπότε δεν μπορώ να σου πω.Τώρα όσον αφορά τον seagate δεν έχω τον συγκεκριμένο αλλά έχω 2 από την έκδοση με το 1Tb δηλαδή αυτόν(Seagate Barracuda 1TB (2.5")) : https://www.skroutz.gr/s/10219054/Seagate-Barracuda-1TB-2-5.html .Όπου τον ένα τον έχω 3 χρόνια και τον δεύτερο τον έχω 1 χρόνο σχεδόν.Σαν αντοχή μπορώ να σου πω ότι είναι αξιόπιστη η Seagate αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και ο Toshiba είναι κακός(αλλά δεν μπορώ να σου πω για αυτόν με σιγουριά).Αλλά για να λες ότι τον θες για εξωτερικό πρέπει να είναι και ήσυχος οπότε μάλλον πας σε 2.5 ιντσών και όχι σε 3.5 που είναι αυτός εδώ.Εσύ θες αυτόν που σου έχω πει στο λινκ πιο πάνω.

6 Comments

jamesbond007

@Μιχάλης Γκούμας
για εξωτερικο να παρω 2.5 η 3.5? ειναι και λιγο ακριβη η 2,5 απο τους 3,5

Μιχάλης Γκούμας

Αν θες εξωτερικό σε 2.5 να πας.Ναι είναι πιο ακριβοί από τους 3.5 αν θες πολύ χωρητικότητα αλλά λογικό λόγω μικρότερου μεγέθους και τεχνολογίας.Σε 3.5 δεν λέει γιατί θα σου κάνει θόρυβο και θα σε ενοχλεί αφάνταστα.Άκουσε με και θα με θυμηθείς.

jamesbond007

@Μιχάλης Γκούμας
kai 3,5 εχω στον υπολογιστη δεν κανει θορυβο
και 2,5 τι μου προτεινεις?

Μιχάλης Γκούμας

Εγώ προτείνω 3,5(αυτόν εδώ τον toshiba) γιατί μπορεί να κάνει θόρυβο(πιο πολύ από 2,5) αλλά η ταχύτητα του είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον 2,5.Απλά σφαίρα ταχύτητα επίπεδα ssd πιάνει(όχι m2 αλλά κανονικού ssd).Τώρα από εκεί και πέρα επιλέγεις και παίρνεις.Τι άλλο να σου πω, πιστεύω είμαι πολύ ξεκάθαρος.

jamesbond007

@Μιχάλης Γκούμας
μπορει να αγορασω την εκδοση με τα 2tb για ποιο φθηνα

Username