Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
agogeo29

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν με αφροποιητή από κίνα με αντάπτορα για το συγκεκριμένο πλυστικό δουλεύει κανονικά δηλαδή ψεκάζει αφρό με συνεχόμενη ροή ή ψεκάζει διακεκομμένα? Ρωτάω γιατί ενώ με τον BEAR FORCE Foam Gun κάνει ικανοποιητικό αφρό δεν ψεκάζει συνεχόμενα αλλά με μικρές παύσεις? Έτσι είναι η λειτουργία του ή πέτυχα ελαττωματικό αφροποιητή. Να τονίσω ότι για πλύσιμο δουλεύει κανονικά, μόνο με τον αφροποιητή έχω το πρόβλημα.

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

nickg_6

είναι η ένταση του μοτέρ που κατεβαίνει; βεβαιώθηκατε Ότι δεν υπάρχει κάποια διαρροή και μπαίνει αέρας; δοκιμαστε και ένα μεγαλύτερο μπεκ ίσως 1.25 αν έχετε το 1.1μμ

Όνομα χρήστη
makedonia109

Θέλει να αλλάξεις το μπεκακι του αφροποιητη με ένα 1.2

Όνομα χρήστη
th__d

Και εγω έχω τον mjjk τον αφρόποιητή που είναι καλός και μου κάνει αυτές τις παύσεις . Όχι όλες τις φορές όμως αλλά τις ποιο πολλές το κάνει! Βρήκε κανείς τι μπορεί να είναι ;

Όνομα χρήστη
synaptic.activity

Καλησπέρα, νομίζω αν είναι πολύ δυνατό το μηχάνημα για τον αφροποιητη (πολύ πίεση), ανοιγοκλείνει (φαντάζομαι αυτό εννοείς όταν λες κάνει διακοπές). Θα βρεις λογικά σχετικό βίντεο στο youtube. Δες αν μπορείς να αλλάξεις την οπή του αφροποιητη με μεγαλύτερη για να μην έχει τόση πίεση (δες το, μην σε πάρω στον λαιμό μου).

Όνομα χρήστη
antreas_89

Εγώ που έχω από Κίνα έναν φθηνο ψεκάζει συνεχόμενα χωρίς διακοπές.

1 Σχόλιο

Όνομα χρήστη