What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
agogeo29

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν με αφροποιητή από κίνα με αντάπτορα για το συγκεκριμένο πλυστικό δουλεύει κανονικά δηλαδή ψεκάζει αφρό με συνεχόμενη ροή ή ψεκάζει διακεκομμένα? Ρωτάω γιατί ενώ με τον BEAR FORCE Foam Gun κάνει ικανοποιητικό αφρό δεν ψεκάζει συνεχόμενα αλλά με μικρές παύσεις? Έτσι είναι η λειτουργία του ή πέτυχα ελαττωματικό αφροποιητή. Να τονίσω ότι για πλύσιμο δουλεύει κανονικά, μόνο με τον αφροποιητή έχω το πρόβλημα.

Username

5 Replies

nickg_6

είναι η ένταση του μοτέρ που κατεβαίνει; βεβαιώθηκατε Ότι δεν υπάρχει κάποια διαρροή και μπαίνει αέρας; δοκιμαστε και ένα μεγαλύτερο μπεκ ίσως 1.25 αν έχετε το 1.1μμ

Username
makedonia109

Θέλει να αλλάξεις το μπεκακι του αφροποιητη με ένα 1.2

Username
th__d

Και εγω έχω τον mjjk τον αφρόποιητή που είναι καλός και μου κάνει αυτές τις παύσεις . Όχι όλες τις φορές όμως αλλά τις ποιο πολλές το κάνει! Βρήκε κανείς τι μπορεί να είναι ;

Username
synaptic.activity

Καλησπέρα, νομίζω αν είναι πολύ δυνατό το μηχάνημα για τον αφροποιητη (πολύ πίεση), ανοιγοκλείνει (φαντάζομαι αυτό εννοείς όταν λες κάνει διακοπές). Θα βρεις λογικά σχετικό βίντεο στο youtube. Δες αν μπορείς να αλλάξεις την οπή του αφροποιητη με μεγαλύτερη για να μην έχει τόση πίεση (δες το, μην σε πάρω στον λαιμό μου).

Username
antreas_89

Εγώ που έχω από Κίνα έναν φθηνο ψεκάζει συνεχόμενα χωρίς διακοπές.

1 Comment

Username