Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς να μου πει,αν ο ιονιστης κ γενικότερα οι ιονιστες, απαλλάσσουν το δωμάτιο από χνούδια??? Επειδή θα φτιάξω ένα PC κ ο πύργος θα είναι ανοιχτός δλδ. Open case! Καί επειδή το δωμάτιο μου πιάνει εύκολα χνούδια, δεν ξέρω γιατί... Αλλά στον μήνα με ενάμιση έχει πιάσει χνούδι στις επιφάνειες! Οπότε θέλω τον ιονιστη να τον βάλω να λειτουργεί δίπλα στο PC, οπότε να απορροφάει κ γενικότερα να διαλύει τα χνούδια! Βέβαια όταν θα τα κλείνω καί τά δύο,θα καλύπτω όλο το γραφείο με νάυλον, αλλά αυτό που θέλω να ξέρω όπως είπα και πριν, είναι όταν θα δουλεύουν αν θα γλιτώσω από τα χνούδια?
2 Comments
Όχι να μαζεύει τα υπάρχοντα χνούδια, απλά λέω αν το βάλω να λειτουργεί δίπλα στο PC, επειδή είναι open case το καινούριο Tower,αν καταστρέφει τα χνούδια που θα πάνε να δημιουργηθούν γύρω του? Οπότε αν το βάλω δίπλα στο PC να μην μπαίνουν χνούδια, μίας καί θα τα καταστρέφει το μηχάνημα! Με αυτήν την λογική ρωτάω,αν θα ισχύει κάτι τέτοιο?
Δεν ξέρω θα σου πω λάθος και δεν το θέλω. Σου ξανά λέω μαζεύει σκόνη φουλ αλλά όχι την σκόνη που βλέπεις με γυμνό μάτι. Σίγουρα θα μειωθεί η σκόνη που θα μαζέψει το pc σου αλλά δεν νομίζω πως θα εξαλειφθεί