Καλησπέρα , μόλις τον αγόρασα και έχω κάποιες απορίες σχετικά με το πως ρυθμίζουμε τα επιθυμητά επίπεδα στο manual. Στο app του iPhone δεν μου εμφανίζει τίποτα σχετικό με τα επίπεδα σωματιδίων η ταχύτητα αέρα κλπ.Επίσης στην κεντρική οθόνη μου η ένδειξη δεν ξεπερνά τα 003 ! Τόσο καθαρό αέρα έχω η κάνω κάτι λάθος;
2 Σχόλια
Καλημερα, σωστά η μόνη επιλογή που βρήκα όσον αφορά την ένταση είναι η κάλυψη και από εκεί πειραματίστηκα. Αρα καταλήγουμε στο να τον έχω ρυθμισμένο σε μικρότερη κάλυψη από τα τμ του δωματιου με περιοδική χρήση η’ στο αυτόματο όπου ίσα ίσα λειτουργεί και μόνιμα. Επίσης δοκιμάζοντας τον σε διαφορά δωμάτια είδα και ενδείξεις μέχρι το 010 όπου μετά από μια περίπου ώρα έπεφταν στο 003-004. Γενικότερα επειδή φαίνεται ότι το γνωρίζεις το θέμα, δώσε μας καμία συμβουλή χρήσης όσον αφορά τα χρονικά διαστήματα χρήσης και τα επίπεδα σωματιδίων. Φαντάζομαι επισης ότι τον χειμώνα λόγω μη τόσο συχνού αερισμού των δωματίων τα νούμερα αυτά θα ανέβουν κατακόρυφα.Σε ευχαριστω εκ των προτέρων
Δε ξερω ακριβως για τι ανάγκη πήρες το purifier, παντως και 10 μια χαρα ειναι. Εγω έχω δυο διαφορετικους τον pro και τον 2s, και τους έχω χρησιμοποιήσει στο Κάιρο που ημουνα προσωρινα και ξυπνάγαμε μέρες έχοντας 300-350 μεσα στο σπιτι, οπότε εκει καναμε δουλίτσα. Αν όντως έχετε 10, δεν εχετε τόσο ανάγκη φίλτρου, τουλαχιστον οχι τωρα, το καλοκαιρι. Την άνοιξη που έχει γύρη όμως ή το χειμώνα (ή αν πχ εχεις καποιο καπνιστή ή τζακι στο σπιτι) θα δεις διαφορά. Επίσης θα μειωθεί αρκετά η σκόνη. Θα έλεγα έχε τον στο ρελαντί κάποιες ωρες την ημέρα. Βάλτο στο manual στα τετραγωνικα που θες, και αυτο ουτως η άλλως θα γυρισει στο auto απο μονο του μετα απο λιγο (το οποίο ειναι ενα θεματακι αλλα ας ελπίσουμε οτι με καποιο update θα το φτιαξει η εταιρια).