Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Harrytzo_

Βοήθεια! έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικούς καφέ pressurized και ανοιχτό φίλτρο. Έχω και μύλο έχω δοκιμάσει διάφορα μεγέθη καφέ με το ανοιχτό. ο καφές βγαίνει ή υπερβολικά πικρός σε σημείο να μην πίνεται ή υπερβολικά ξινός. Έχω δοκιμάσει αλλαγή θερμοκρασίας, μεγαλύτερο καλαθάκι, διπλό τα πάντα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Teo Moraitis

για αρχη καλυτερα κανε δοκιμες μια μαρκα μεχρι να δουμε τ γινεται .. το αποτελεσμα αυτο ξεκειναει απο πολλους παραγοντες

1. καθαριοτητα της μηχανης
  2. το νερο πρεπει να εχει σκληροτητα 120 και κατω
  3. το βλεπω παντου ενω γινοτναι ολα σωστα και ειναι το puck να μην ακουμπαει την ντουζιερα τησ μηχανης γτ το καιει και κανει channeling ακριβως γτ ακουμπαει η πιεση ειναι υπερβολικη και το channeling κανει παρτυ βαλτε ενα κερμα κουμποσε το και αφαιρεσαι ποσοτητα μεχρι να μην βλεπεις καθολου το κερμα πανω στο πακ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ την ποσοτητα ακριβως στο κινιτο σου αυτο καντο παντα καθε φορα που αλλαζεισ κοκκο γενικα δν σε συμφερει να αλλαζεις κοκους γτ ολα αλλαζουν καλυτερα ενα κοκκο μεχρι να μαθεις

και τωρα παμε στν καφε αυτο λεγεται under extraction kai over extraction δλδ πειρες πολυ πολυ παραπανω στοιχεια εκχυληση απο οτι επρεπε η αλλιως πειρες πολυ πολυ λιγοτερο στοιχεια εκχυληση απο αυτο που επρεπε επισης
αυτο διορθονεται με το κοψιμο και την θερμοκρασια ακομα και τν αλλαγη νερου
για αρχη κανε την βασικη συνατη 1:2 18g in , 36g out 25-30seconds κρατα αυτηρα αυτο παντα μετα αλλαξε θερμοκρασια συνηθως medium heat ειναι το sweet spot ... και φυσικα το νερο σου φιλε μου ο καφες ειναι 100% νερο πρεπει να εχει ενα νερο ιδανικο για να απολαυσης των καφε σου οχι απο το νερο της βρυσης ιδανικα 120ppm και κατω αν ακολοθησης αυτο συγουρα να δεις αλλαγη

1 Σχόλιο

Teo Moraitis

κατι που εκανα αργοτερα ηταν να αγοραζω απο ενα μαγαζι που μου αρεσει ο καφες που φτιαχνει αγοραζα κοκκους ελεγα τ κοψιμο μεχρι να βρω τ σωστο επερνα 200γρ και προσπαθουσα να φτασω την επαγγελαμτικη γευση δν το καταφερα φυσικα λογο τησ μηχανησ αλλα μπορεισ να ακουμπησησ το 80-90% απο εναν επαγγελματια με την ντετνικα με λιγα λογια μπορεις να φτασης τοσο κοντα και να μην σε νοιαζει αυτη η λεπτομιερια τν 20% αποσταση

Όνομα χρήστη