What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
KOSTAS_MAGKAFAS

τα πλαινα λουρακια με κλιπ που κουμπωνουν δεν ειναι ενοχλητικα; καθε φορα να πρεπει να τα ξεκουμπωνεις/κουμπώνεις; αν παλι τα αφησεις ετσι θα κρεμονται σωστα; κατα τα αλλα μου φαινεται μια πολυ καλη all around τσαντα για δουλεια, εκδρομη, αθληματα κτλ...με προβληματιζει το παραπανω και θα ηθελα μια γνωμη

Username

2 Replies

Vaggelis_Vlachos81

Σωστά τα λες.Ειναι όμως μια τσάντα όπου την έχω 4 χρόνια της έχω βάλει τα πάντα.Ειναι σκυλί.. Γενικά οι τσαντες της συγκεκριμένης εταιρείας είναι top.Την προηγούμενη την είχα 10 χρόνια.

Username
Michael_Stavropoulos

αν βάλεις βάρος (μέτριο έως μπόλικο) στην τσάντα και δεν βάλεις τα πλαϊνά λουράκια, η τσάντα θα "παραμορφωθεί" σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορέσεις να ανοίξεις τα φερμουάρ εύκολα αν δεν την βάλεις κάπου επίπεδα......και πιο σημαντικό: αν τη φορέσεις στην πλάτη, όσο περπατάς το βάρος θα "τραβάει" προς τα κάτω με αποτέλεσμα να ανοίξουν τα φερμουάρ (ειδικά αν τα έχεις αφήσει κλεισμένα στην πάνω πλευρά) και θα χυθούν τα πράγματά έξω από την τσάντα. Είναι ενοχλητικά επειδή πρέπει να ξεκλιπάρεις για να ανοίξεις τα διάφορα διαμερίσματα επαρκώς. Αν η τσάντα είχε ενισχυμένο πάτο και εξωτερική επένδυση κάπως πιο σκληρή θα ήταν αλλιώς. Έτσι όπως είναι όμως, είναι σαν να έχεις ένα "σακί" που κρατάει το σχήμα του με τα λουράκια και τα φερμουάρ.

Username