Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Chris_T_GR

Το τελευταίιο Application Sound Blaster Connect for Windows που έχει το official site, είναι 12 Αυγούστου το 2020. Όταν πας στις ρυθμίσεις του και πας να κάνεις έλεγχο για νεότερη έκδοση του προγράμματος λέει ότι δεν έχω ίντερνετ ακόμα και αν κλείσω το Firewall και πολλές φορές παγώνει το πρόγραμμα και αργεί να ξεκολλήσει. Μία φορά κράσαρε και το PC από αυτό. (Είμαι σίγουρο΄ς ότι σε αυτό οφειλόταν). Η ερώτηση μου: Σε εσάς δουλεύει το update του Connect ; Αν όχι, που μπορούμε να βρούμε νεότερη έκδοση του γιατί αποκλείεται 1 χρόνο και βάλε να μην βγάλανε νεότερη. Στο site τους πετάνε μία έκδοση και μετά το αφήνουν στα μέσα updates του προγράμματος να το συνεχίσουν αυτό. Το ίδιο γίνεται και με το Command με την AE5 Plus που διαθέτω αν και εκεί γίνονται κανονικά τα updates. Σκέφτηκα μήπως έκαναν και άλλα Connect από άλλες συσκευές της Sound Blaster αλλά απ'ότι κατάλαβα για κάθε Connect ΜΑΛΛΟΝ είναι φτιαγμένο για την συγκεκριμένη συσκευή που το κατέβασες και έχουν drivers - είναι ρυθμιζμένα, μόνο για εκείνα.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

tt01

Δεν εχει αλλο οχι βγαζουν σπανια. Επισης ο ελεγχος πχ σε μενα δουλευει οποτε θελει.

Όνομα χρήστη