Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Paul_Skouf

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια !!! αγορασα τον 120 gb αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω τα windows στον ssd και δεν ξερω γιατι... στην αρχη μου εβγαζε οτι τα windows δεν μπορουν να εγκατασταθουν σε αυτο το δισκο.. μετα που αλλαξα καποιες ρυθμισεις εγκαταστηθηκε αλλα μολις κανει επανεκκινηση το λαπτοπ λεει δε βρισκει καπου να κανει boot... selected boot device failed νομιζω... αν εχω το cd με τα windows μεσα μπουταρει παλι απ το cd και κανει παλι εγκατασταση των windows..

Όνομα χρήστη

6 Απαντήσεις

1 Σχόλιο

Paul_Skouf

Δεν μπορούσα γιατί ήταν πολύ μικρότερος από τον hdd μου... Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.. το έλυσα

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

Paul_Skouf

Παιδιά ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις.. Τελικά για κάποιο λόγο εφταιγε ότι έκανα εγκατάσταση τα windows από cd... Όταν τα εγκατέστησα από usb έγιναν όλα κανονικά..

Όνομα χρήστη
ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΣΠΟΛΛΑΡΙ

Οταν κανεις boot απο το cd/usb βεβαιωσου οτι στο bios εχεις θεση τον ssd ως 1η επιλογη για boot. Οταν bootαρει το pc εκει που θα σου δειχνει το menu του installation των windows 10/7 θα επιλεξεις τον ssd ή οποιον δισκο έχει κοντα στα 120gb που δεν τον αναγνωριζει σωστα και θα πατησεις format. Αφου κανει format του δισκου τον επιλεγεις και κανεις κανονικα εγκατασταση των windows.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟS ΤΟ SSD ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΒΟΟΤ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΚΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ SSD ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ CD/USB, σε αυτη την περιπτωση η μονη εναλλακτικη ειναι να εισαι πανω απο το pc οταν κανει εγκατασταση του λειτουργικου και οσες φορες κανει επαννεκινηση να πατας το κουμπι του πληκτρολογιου που σε παει στο boot μενου του ΒΙΟS (συνηθως ειναι το F12) και απο εκει να επιλεγεις τον ssd. Ελπιζω να σε βοηθησα!

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη
sylvestros

δες το bios αν τον βλέπει γενικως κ αν τον βλέπει σαν 1ο δίσκο......εκκίνησησς

Όνομα χρήστη
Όνομα χρήστη