Καποιος απο σας που τον εχει παρει τον τρεχει με το hard disk sentinel? Γιατι τον πηρα χθες και δειχνει 0% υγεια και 100% αποδοση και λεω μηπως ειναι ασυμβατοτητα με το συγκεκριμενο προγραμμα η απλα επεσα σε ελαττωματικο κομματι.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καποιος απο σας που τον εχει παρει τον τρεχει με το hard disk sentinel? Γιατι τον πηρα χθες και δειχνει 0% υγεια και 100% αποδοση και λεω μηπως ειναι ασυμβατοτητα με το συγκεκριμενο προγραμμα η απλα επεσα σε ελαττωματικο κομματι.
2 Απαντήσεις
οτι ποιο της πλακας προγραμα που υπαρχει το sentinel..σουταρε το.. οπως και διοτι ειναι ssd και οχι hdd δεν τον βλεπουν ολα τα προγραματα σωστα.. τον εχω τον ssd και στο crystal disk τα βγαζει σωστα. εναλακτικα κατεβασε το προγραμα της kingston
Το Hard Disk Sentinel σε έναν άλλο SSD που έχω μου δείχνει 65536 κατεστραμμένους τομείς ενώ όλα τα άλλα προγράμματα δείχνουν 0. Μην το εμπιστέυεσαι...
6 Σχόλια
Το θεμα ειναι οτι δοκιμασα και το crystal disk info και σε αυτον δεν τον εβλεπε σωστα τον σκληρο.Αν τον εχεις μπορεις να δοκιμασεις με το Hard disk sentinel την 5.20 εκδοση να δουμε τι σου βγαζει εσενα?
Sorry αλλά δεν το έχω τον συγκεκριμένο δίσκο. Τον άλλον δίσκο που σου είπα με την έκδοση 5.20 τον δοκίμασα και μου έβγαλε λάθος bad sectors.
Και στα 2 προγραμματα που ανεφερα μου εβγαζε το wear leveling count με τιμη 0 που αυτο σχετιζεται με την υχεια του δισκου και κατα ποσες εγγραφες εχουν γινει πανω του εγω μονο τα windows περασα χοντρικα 20gb γραφτηκαν και μου εβγαλε τιμη 0 οπου οταν ειναι καινουργιος επρεπε να λεει 100 η εστω 99 οχι ομως 0.Και αυτο και στα 2 προγραμματα εδειχνε μηδεν.Επισης δεν μπορουσα να κανω benchmark καθολου το σκληρο να δω τι ταχυτητες πιανει σε εγγραφη και αναγνωση.
Πρέπει να είναι ελλατωματικός ο δίσκος ή το διαγνωστικό SMART του που έχει ενσωματωμένο... Γιατί δε μπορούσες να κάνεις benchmark?
Κατι τετοιο σκεφτηκα και εγω δεν ξερω δεν με αφηνε να κανω και ειδικα στο crystal info disk εκει που δειχνει αν ειναι καλα ο δισκος στο κουτακι δεν ελεγε τιποτα ηταν γκριζο ενω συνηθως δειχνει good caution bad κτλ. Εκει μου το ειχε κενο και δεν εδειχνε τπτ.Απλα με τσαντιζει γιατι το πηγα στο μαγαζι και μου ελεγαν κατι κουλα οτι αν δεν βρουν αυτοι κατι θα πρεπει να πληρωσω και 15 ευρω για τον ελεγχο τι κανουμε σε τετοια περιπτωση εχει κανεις καμια ιδεα τους γαργαλαω τιποτα η μπα?
2 Σχόλια
To sentinel μονο της πλακας δεν ειναι,no1 πρόγραμμα στον κόσμο για δισκους και ssd.o δισκος έχει προβλημα και σι σαν ασχετος του λες οτι ολα ειναι καλα.
καινουργιος δισκος και να τον βγαζει με προβλημα? βαλτε sentinel να γελαμε εμεις που ξερουμε. επισκευαζω δισκους btw..απλα για να ξερεις :) παμε παρακατω