Παιδιά έχω ένα αρκετά παλιό λαπτοπ που πραγματικά δεν το μπορώ γιατί είναι ΤΟΣΟ αργό με τον HDD.. Δεν έχω δει ποτέ εάν έχει SATA II ή SATA III αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει SATA II.. Θέλω να τον πάρω για το λαπτοπ..
Πείτε μου εάν γνωρίζεται λίγο τη ταχύτητες θα έχω με SATA II με αυτόν τον SSD πχ.. έχει 500 MB/s read speed και 320 MB/s write speed με SATA III και ίσως και παραπάνω.. Με SATA II? εάν ξέρετε πείτε μου.. Τουλάχιστον να μπορώ να μπαίνω και στο YouTube γιατί με το ζόρι 360p βλέπω επειδή ζορίζεται ο σκληρός μαζί με τον επεξεργαστή με μόνο ανοιχτό το google crashari όλο το λαπτοπ..
Όχι δεν φταίει η RAM έχει 4GB DDR3 RAM..
5 Σχόλια
Άρα για να καταλάβω αν και γνωρίζω πολλά από υπολογιστές.. Το SATA II έχει maximum 300 MB/s?
Έχει 375 ΜΒ/s ονομαστική ταχύτητα αλλά σε πραγματικές συνθήκες πιάνει 300 MB/s πάνω-κάτω.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε να σε καλά..
Να σου πω την αλήθεια φίλε μου και max να έχω 300 mb/s μια χαρά είναι 120GB SSD για 30$ πριν κάτι χρόνια ούτε για πλάκα δεν έβρισκες..
Έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους και αυτό είναι καλό για εμάς που έχουμε παλιά laptop με κάτι hdd που με το ζόρι ανοίγουν google..
Και πάλι σε ευχαριστώ!
Ναί όντως έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους, να φανταστείς εγώ το 2013 είχα αγοράσει έναν SSD 60GB στα 100 ευρώ και ήταν και πιο αργός από αυτόν εδώ...
Σήμερα είναι normal να λες <έχω SSD> :)