What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Tavlas

Πέρασα τα φανάρια με 240-800-1200-1500 και αλοιφή 3 χέρια ,ένα 2 λεπτά το φανάρι,δεύτερο 5 λεπτά και 3ο 10 λεπτά.Τα αποτελέσματα μου δεν έχουν καμία σχέση με τις φωτογραφίες που βλέπω,είναι ακόμα θαμπά και έχουν σαν μικρές γραντζουνιές.Είναι λίγο καλύτερα από την αρχή αλλά μόνο λίγο,είναι ακόμα πολύ θαμπά...Θα έβαζα αρνητική κριτική,αλλά με τόσες θετικές ,υποψιάζομαι πως κάνω εγώ κάτι λάθος..Καμία ιδέα;

Username

1 Reply

Konstantinos Gem

Το ερώτημα είναι γιατί χρησιμοποίησες γυαλόχαρτο; Η αλοιφή ουσιαστικά κάνει ότι θα έκανες με το γυαλόχαρτο και γυαλιστικές αλοιφές. Προσωπικά το χρησιμοποιώ 5 χρόνια και δεν είχα πρόβλημα. Αν έχεις τραυματίσει τα φανάρια και έχεις κάνει βαθιές γρατζουνιές ίσως να χρειάζεσαι αλοιφαδόρο ή ακόμα περισσότερο να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία, με τις ανάλογες αλοιφές. Δεν έχω ασχοληθεί με αυτή την διαδικασία και δε μπορώ να σε βοηθήσω αλλά συνήθως αρχίζουν με 600αρι γυαλόχαρτο και φτάνουν 2000-2500, το 240 μου φαίνεται πολύ χοντρό.

3 Comments

Tavlas

Κατάλαβα ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου !Αρα θα δοκιμάσω με πιο λεπτό γυαλόχαρτο και θα το ξανακάνω !Ευχαριστω !

Tavlas

Φαντάζομαι κάποια πράγματα δεν είναι για όλους,και ισως αυτο να μην ειναι για εμένα !Το πήγα σε φανοποιίο και μου πηραν 20€ και τα εκαναν σαν καινούρια ,ασχολήθηκα πολύ αλλα ισως να μην το εχω :D

Konstantinos Gem

Καλά δεν είναι και επιστήμη, ίσως τα χοντρά γυαλόχαρτα δημιουργήσαν πρόβλημα και είχες κακό αποτέλεσμα. Εγώ στα δικά μου δεν έχω βάλει καθόλου γυαλόχαρτο και κάνω την δουλειά μου με την αλοιφή.

Username