Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Η διαδικασία έχει διάρκεια ... και με δεδομένο το κόστος, αξίζει και με το παραπάνω ... Εγώ έχω ακόμη το ένα και μοναδικό σωληνάριο που αγόρασα και γυάλισα τα φανάρια ήδη 3-4 φορές (δεν χρησιμοποιώ υπέρογκη ποσότητα). Τους καλοκαιρινούς μήνες, λογικό να υπάρχει μια έξτρα ταλαιπωρία των φαναριών από τον ήλιο ... Δεν θα δοκίμαζα καμά άλλη αλοιφή.
Εξαρτάται τι εννοείς "διάρκεια". Σίγουρα δε θα κρατήσει ένα μήνα! Αλλά μία φορά τον χρόνο θέλει ένα χεράκι σίγουρα και στο 6-8μηνο αν τα θέλεις μόνιμα πλήρως καθαρά, υπολογίζεις βέβαια ότι αλλάζει αυτό ανάλογα με το αυτοκίνητο και το πόσο είναι εκτεθειμένο πχ ήλιος. Η διάρκεια έχει σχέση με το ίδιο το φανάρι όχι με το προιον. Εννοείται αν πάμε στη διαδικασία με τα γυαλόχαρτα να σου κρατήσει περισσότερο γιατί είναι μεγαλύτερο το βάθος αφαίρεσης υλικού. Προσωπικά πριν χρόνια είχα πάει και μου τα είχαν ξεθολώσει με σετ 3Μ με κόστος 20 ευρώ το φανάρι, στον χρόνο είχαν αρχίσει να θολώνουν στο πάνω μέρος ενώ την 2η χρονιά θόλωσαν πλήρως που σημαίνει ότι δεν άξιζε τον κόπο, καλύτερα η αλοιφή.