What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
STLiner_87

Λοιπόν παιδιά έχω θέμα με το σαμπουάν. Το χρησιμοποιώ 2 χρόνια από τότε που πήρα το αυτοκίνητο και είμαι ευχαριστημένος 100%. Όμως....
Εδω και πολύ καιρό έχω θέμα κλασικό με τις γάτες που ανεβαίνουν πάνω. Θέμα που το έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Όμως σε εμένα παρατηρούσα πολλές μικρό ζημιές από νύχια σε πλαστικά τμηματα. Μάλιστα το γεγονός ότι στη γειτονιά έχει κι άλλα αμάξια αλλά σε εμένα έχει τις περισσότερες πατημασιές μου έκανε εντύπωση.
Ήρθε λοιπόν η στιγμή που φίλος μου ήρθε και πλύναμε μαζί το αμάξι του στη πιλοτη μου. Το πλύσιμο τρομερό, ολα τέλεια ώσπου την αμέσως επόμενη ημέρα μου στέλνει φωτογραφίες με το αμάξι χάλια από πατημασιές γάτας. 3 χρόνια τώρα το δικό του αμάξι το αφήνει έξω, εκτεθειμένο σε γάτες όμως αυτό που του γίνεται από το πλύσιμο και μετά δεν έχει προηγούμενο. Δε μπορώ να πιστέψω πως ευθύνεται το σαμπουάν αυτό αλλά αν ισχύει τότε μάλλον πρόκειται για τεράστια γκαντεμιά.
Άραγε έχει κάποιο συστατικό το συγκεκριμένο σαμπουάν που ελκύει τις γάτες ίσως στη μυρωδιά του?
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο???

Username

2 Replies

Peterr

Ζω σε μέρος με άπειρες γάτες, δεν παρατήρησα κάτι έξω από τα συνηθισμένα.

Username
Nickos_Y

Συμπτωση? Ή οι γατες προτιμουν το αμαξι καθαρο? Δεν εχω τετοιο προβλημα

Username