What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
ZARINHO

Καλησπερα παιδια επειδη εχω καει λιγο, το παιρνω βαζω μια σιμ μεσα απο planet sim τελος παντων οτι με συμφερει εαν εχει μεσα μονο mbs η σιμ που θα παρω δεν μπορω να το δουλεψω με την εφαρμογη χωρις sms ? η πρεπει αναγκαστικα να εχει και για sms ? γιατι ακουω καποιους να λενε οτι πρεπει να παρεις 2 σιμ κτλπ τι ισχυει, επισης απο οτι φαινεται θελει απο εξωτερικο και συγκεκριμενα ali express την εκδοση 4G γιατι θα καταργηθει η 2G και ειναι αχρηστο μετα

Username

2 Replies

ZARINHO

Ισα ισα μόνο την εφαρμογή θέλω και να μην μπλέκω με sms απλα πολλοί γράφουν διαφορά κ δεν ξέρω τι να πιστέψω, το μόνο που με ανησυχεί πλέον είναι το 2G γιατί αν καταργηθεί είναι άχρηστο μετά το tracker, γιατί διαβάζω ότι μόλις μπαίνει σε sleep mode θέλει να στείλεις sms για να ξυπνήσει αν έχεις μόνο data τι γίνεται?

1 Comment

Spookaki

Δεν χρειάζεται να στείλεις sms για να βγει από sleep mode, μπορείς να το καλέσεις. Αλλιώς θα ξυπνήσει μόνο του μόλις αντιληφθεί ότι το όχημα αρχίσει να κινείται.

Username
playmode.mi

Παρε σιμ αυτή που λες. Έχει ήδη μέσα χρήματα. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις έξτρα πακέτο.ειναι gps γιατί να το πάρεις αν δεν θες εφαρμογή; Αφού το παίρνεις για να βλέπεις που ειναι. Πως θα δεις αν δεν εχρις εφαρμογή; Μια σιμ χρειάζεται η planet.

1 Comment

sotirisgk

καλησπέρα έχω βάλει στο gps tracker planet, εγώ στο κινητό μου έχω cosmote, και δεν μου έρχονται μηνύματα που στέλνω... προφανώς δεν πάνε κιόλας ξέρει κανείς κάποια ρύθμιση στο κινητό cosmote για να δέχεται και να παίρνει μηνύματα από planet sim? λογικά κάποια ρύθμιση της cosmote πρέπει να είναι άμα ξέρει κανείς ευχαριστώ.

Username