What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
oapostolopoulou

Το πήρα χθες το βράδυ, το έστησα και δεν λειτουργεί καθόλου η υδρονέφωση. Πήρα την αντιπροσωπεία και μου είπαν να το στείλω στη Θεσσαλονίκη. Εν τω μεταξύ μέχρι να πάει στη Θεσσαλονίκη και να έρθει εμείς θα πεθάνουμε από τον καύσωνα. Έχει κανείς κανένα tip;

Username

3 Replies

enio

Δεν ξερω αν ειναι αυτη η λυση παντως σιγουρα πρεπει να βαζεις νερο βρυσης και οχι απιονισμενο γιατι αλλιως δεν φαινεται η υδρονεφωση πεταει υδρατμους αλλα το νερο που δεν εχει αλατα δεν φαινεται καθολου στην υδρονεφωση.

Username
takis_sol

καλησπερα...απο το κοντρολ ειναι το κουμπι με τησ σταγονες....απο τον ανεμιστηρα ειναι το κουμπι που λεει mist...βγαζεις το δοχειο του βαζεις νερο ,και το τοποθετης πισω αναποδα,μετο στομιο απο κατω....και εγω σαν απλο ανεμιστηρα το εχω...η υδρονεφωση απλα=ΜΟΥΦΑ
ελπιζω να βοηθησα....

Username
marastelios

Το έστειλα κι εγώ στη Θεσσαλονίκη και μου το επέστρεψαν μετά από δύο μήνες χωρίς να κάνουν τίποτα (όλο το καλοκαίρι δηλ)
Η απάντηση τους ήταν ότι έτσι είναι αυτό το λίγο που βγάζει (εμένα δουλεύει η υδρονεφωση αλλά δεν δροσίζει καθόλου)
Όπως είχα γράψει και στα σχόλια τότε είναι πεταμένα λεφτά, τον χρησιμοποιώ σαν ένα απλό ανεμιστήρα πολύ πιο ακριβό όμως!!!

Username