What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
George_Dim.

Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και άντρας; είμαι 42 χρονών και έχω έντομο πρόβλημα στην περιοχή των ματιών (ρυτίδες και μαύρους κύκλους)γενικά φαίνονται πολύ κουρασμένα τα μάτια μου.

Username

1 Reply

BlueM00N

Φυσικα και μπορει! Ολα τα καθαριστικα και οι κρεμες μπορουν να χρησιμοποιηθουν απο αντρες και γυναικες, οταν βλεπεις σαμπουαν/αφρολουτρα/κρεμες κλπ που λενε οτι ειναι για "αντρες" ειναι θεμα μαρκετινγκ.. πολλοι νιωθουν οτι θιγεται ο ανδρισμος τους αν χρησιμοποιουν τετοια οποτε οταν λεει πανω οτι ειναι για "αντρες" νιωθουν καλυτερα.. ακομα και "θηλυκο" αρωμα να εχουν καποια προιοντα, συνηθως δεν κραταει. Οσο για τη συγκεκριμενη κρεμα δεν εχω αποψη για τους μαυρους κυκλους αλλά για ρυτιδες και ενυδατωση δε θα βρεις καλυτερη κρεμα χωρις ρετινολη.. Θα σου προτεινα πακετα προσφορας που θα βρεις κι εδω στο σκρουτζ με κρεμες προσωπου γυρω στα 20€ με 23€. Συμφερουν πολυ. *Προσεχε η κρεμα ματιων να λεει "Complete Formula" γιατι η ιδια εταιρια εχει αλλη κρεμα ματιων με πολυ παρομοια συσκευασια η οποια δεν κανει τιποτα το σπουδαιο.

Username