Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
anastasisgeorge1980

Με τον οπτικό παλμογραφο, είχε κανένας θέμα? Γιατί βλέπω ότι σε πολλούς ραγιζει και κάνει ρωγμες χωρίς λόγο.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

STLiner_87

Φίλε Μ το έχω το ρολόι λίγους μήνες. Δεν μου το έχει πάθει. Ένας φίλος μου το έχει από το Νοέμβριο του 2018 και το φοράει όλη μέρα κάθε μέρα με ολες τις λειτουργίες, αισθητηρες, δονήσεις κτλ ενεργοποιημένα και δε του έχει πάθει τίποτα. Επειδή το είχα ψάξει κ γω σε φόρουμ κτλ το θέμα, λένε πολλοί ότι αυτό συμβαίνει όταν αφήνουν το ρολόι πάνω σε σκληρές επιφάνειες πχ τραπέζι και κάνει δονήσεις από ειδοποιήσεις του κινητου και από το τη δόνηση σπάει εσωτερικά. Άλλοι λένε ότι προκαλείται αυτό όταν το χρησιμοποιείς σε πισίνα ή θάλασσα και το αφήνεις έτσι μετά τη χρήση χωρίς να το καθαρίσεις από τα χλωρια και τα άλατια. Το θεμα είναι ότι το υλικό αυτό είναι το ίδιο που έχουν και τα fenix οπότε έχουν όλα τα garmin ιδιες πιθανότητες να τους συμβεί αυτό. Και σε fenix συμβαίνει. Άρα δεν είναι πρόβλημα του συγκεκριμένου μοντέλου (935) αλλά γενικότερη αδυναμία της εταιρίας. Εγώ πάντως για να ελαχιστοποίηση τη πιθανότητα να μου συμβεί έχω απενεργοποιήσει τη δόνηση και τον παλμογράφο τον ενεργοποιω μόνο κάθε φορά που τρέχω. Ίσως είναι άσκοπο δε ξέρω, αλλά δεν τα θεωρώ απαραίτητα αυτά τα δύο.

4 Σχόλια

anastasisgeorge1980

Ευχαριστώ για την απάντηση, τα έχω δει και εγώ αυτά, επειδή είμαι σε σκέψη να το πάρω και η αξία του δεν δικαιολογεί να πάρεις τέτοιο ρίσκο, αλλά από την άλλη πρέπει να είναι τρομερό ρολόι προπονητικό.

STLiner_87

Φίλε μου τους ίδιους φόβους είχα κ γω κ ελπίζω να μη μου παρουσιάσει τίποτα αλλά σαν ρολόι πίστεψε με αξίζει. Έχω πάθει πλάκα εγώ. Λειτουργικα, ακριβεια, μετρήσεις όλα άψογα. Για μένα χτυπά το και απλά απόλαυσε το λιωσε το σε χρήση κ θα ξεχαστείς από τις αρνητικές σκέψεις. Τα πλαστικά του είναι πολύ καλής ποιότητας. Του έχω ρίξει άθελά μου δύο καλά κοπανηματα και δεν έπαθε τίποτα. Ούτε δείγμα από σημαδακι. Απλά δε το σφίγγω τέρμα στο καρπό μου. Το έχω όσο πρέπει αρκεί να μην γυρίζει αριστερά δεξιά, και τα άλλα που σου ανέφερα. Βασικά...η δονηση πρέπει να είναι η παγίδα.

STLiner_87

τελικά τ πήρες; Αν ναι, δικαιώθηκες για την απόφαση αυτη η μετάνιωσες; Επειδή σε είχα προτρέψει να το πάρεις. Kαθαρά από περιέργεια ρωτάω.

anastasisgeorge1980

Raptor1987 ναι το πηρα , ενταξει απαιχτο δεν εχει παθει τπτ το εχω λιωσει σε προπονησεις ! πραγματικα οποιος το σκεφτεται απλα χανει χρονο και επισης δε νομιζω οτι εχει ανταγωνισμο τωρα αν δεν μπορει καποιος να δωσει το ποσο η δε θελει μπορει πλεον να βρει αρκετα μεταχειρισμενα σε καλη τιμη και κατασταση. Θα ηθελα να εχει και το pace pro αλλα ενταξει δεν ειναι και απαραιτητο!

Όνομα χρήστη