What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Panagiota_K_mp

Γειά σας. Έχω ένα πρόβλημα με το κινητό μου και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Από χθες δεν λέει να φορτίσει κανονικά, ενώ το είχα στη φόρτιση συνέχιζε να κατεβαίνει η μπαταρία, έφτασε μέχρι το 3% και δεν ανέβαινε παραπάνω, το είχα ώρες και φόρτιζε και ήταν έτσι. Όταν το χρησιμοποίησα λίγο πήγε στο 0% έσβησε και μόλις άνοιξε πάλι (στη φάση πριν βάλω ΠΙΝ και κωδικό) άρχισε και φόρτιζε αλλά πολύ αργά δηλαδή για 5-6 ώρες πήγε μέχρι το 71%. Τι μπορεί να φταίει;

Username

2 Replies

Poseidonas_D

Καλησπέρα παναγιωτα το φορτιστής το βάζεις και από της δυο μέρη γιατί εγώ έχω ακριβώς το ίδιο και αυτό ειτανε αλλά τώρα δεν ξέρω έχει βγάλει μια μαυρίλα όταν το πατήσω να διαβάσω τώρα τι είναι δεν ξέρω αλλά όπως σου είπα βαλτον το φορτιστή και από της δυο πλευρές

Username
Νίκος Γκέτσιος

Αν το φορτισες με το καλώδιο και τον φορτιστή που ήρθαν με τη συσκευασία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φταίει τόσο ο ανταπτορα όσο και το καλώδιο. Δοκίμασε έναν άλλον φορτιστή με 2Α στην εξοδο ρεύματος. Ένας φορτιστής ταμπλετ ίσως βοηθησει. Αν τα φορτισες με άλλη μέθοδο πχ σε υπολογιστή ή σε ρουτερ ή οτιδήποτε άλλο έχει usb θύρα με το καλώδιο ίσως φταίει αυτό. Δοκίμασε τον ανταπτορα. Γενικά, δοκίμασε λίγο διάφορες παραλλαγές για να καταλάβεις αν φταίει ο ανταπτορα, το καλώδιο ή η ίδια η συσκευή. Μπορεί να θεκει και αλλαγή μπαταρίας ή να είναι χαλασμένη η θύρα micro usb του κινητού

1 Comment

Panagiota_K_mp

Το καλώδιο του φορτιστή το άλλαξα πριν μερικούς μήνες γιατί κόπηκε. Δεν έχω δηλαδή πλέον αυτό που ήταν στη συσκευασία. Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Username