Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis80

Καλησπερα εγω εχω το redmi 4x και τωρα αρχισε ενω ειναι σε αδρανια η συσκευη αναβει μονη της η οθονη και μετα παλι μπαινει σε αδρανια.ξερει καποιος να μου πει τι φταιει?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Νίκος Γκέτσιος

Αυτό κανονικά θα έπρεπε να το κάνει μόνο αν έρχεται καμία ειδοποίηση. Ωστόσο έχω παρατηρήσει και στο δικό μου το εξής: Όταν έρχεται κάποιο μήνυμα ή κάποιο mail βγαίνει κανονικά η 1η ειδοποίηση. Αν δεν το διαβάσω μετά από 3 ή 5 λεπτά ξανα ανάβει η οθόνη για να μου υπενθημησει ότι έχω μήνυμα ή mail ή αναπάντητη αλλά αυτή τη φορά χωρίς ήχο ειδοποίησης. Νομίζω πως υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις. Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

ΥΓ. Το κοίταξα και το μόνο που βρήκα είναι το εξής: πήγαινε στις ρυθμίσεις και πάνω-πάνω έχει μια μπάρα αναζήτησης. Γράψε «υπενθύμιση» και θα σου βγάλει μια προτεινόμενη επιλογή που λέει «υπενθύμιση αναπάντητη κλήσεων» με ένα πράσινο εικονίδιο τηλεφώνου στα αριστερά. Πατά πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια έχει κάποιες επιλογές. Τέταρτη στη σειρά είναι η «υπενθύμιση αναπάντητη κλήσεων». Πατά πάνω και επέλεξε «καμία υπενθύμιση». Δεν βρήκα κάτι άλλο. Ελπίζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη