What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
KOSTIS_KOSTAS86

Παρατηρώ αύξηση της θερμοκρασίας της CPU (ή της μπαταρίας) σε κινητό Xiaomi Redmi 4 (32GB) όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία πολύ γρήγορα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τι μπορώ να κάνω.

Username

3 Replies

killik

@KOSTIS_KOSTAS86 , @Tangu_Sotiris

Καλησπέρα, είχα ανάλογο πρόβλημα με την μπαταρία στο 4x mediatek. Το πρόβλημα προέκυψε από την τελευταία ενημέρωση του google store και συγκεκριμένα στο Google Duo app.

Μου ανέβασε θερμοκρασία σε αναμονή στους 40c και μέσα σε 3 ώρες ήθελε φόρτιση το κινητό από 100% στο 0% και σε κατάσταση αδράνειας.

• Πήγαινε ρυθμίσεις--->Εγκατεστημένες εφαρμογές--->βρες το DUO και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και απενεργοποίηση.
  • Απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις στο play-store

Εμένα το κινητό φαίνεται να έχει φτιάξει και πλέον η μπαταρία σε αδράνεια έχει επιστρέψει στους 25-30 βαθμούς.

2 Comments

KOSTIS_KOSTAS86

Ευχαριστώ !!! Το έκανα ( μπορεί να γίνει απεγκατάσταση;) και περιμένω τα αποτελέσματα

Username
Νίκος Γκέτσιος

δοκιμασε να κανεις κανενα καθαρισμο αχρηστων στοιχειων με τις εφαρμογες που εχει το MIUI 9, αν δεν εχεις κανει ηδη.
Αν δεν αλλαξει κατι, πριν προβεις σε σεβις για ελεγχο και επισκευες, δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων

Username
Tangu_Sotiris

Γεια σου φίλε ...έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα ...έβγαλες καθόλου άκρη γιατί στο κάνει αυτό ;

1 Comment

KOSTIS_KOSTAS86

όχι κάνω καθαρισμούς με το clean master και το avast αλλά τίποτα. Κάτι τρέχει στο παρασκήνιο. Όταν πάω στα πρόσφατα αρχεία και πατάω για διαγραφή, συνεχώς διαγράφει μεγάλου όγκου αρχεία (πάνω από 100ΜΒ) Όταν δεν έχει να διαγράψει κάτι τότε το τηλέφωνο "κρυώνει"

Username