Παρατηρώ αύξηση της θερμοκρασίας της CPU (ή της μπαταρίας) σε κινητό Xiaomi Redmi 4 (32GB) όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία πολύ γρήγορα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τι μπορώ να κάνω.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Παρατηρώ αύξηση της θερμοκρασίας της CPU (ή της μπαταρίας) σε κινητό Xiaomi Redmi 4 (32GB) όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής με αποτέλεσμα να εξαντλείται η μπαταρία πολύ γρήγορα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει τι μπορώ να κάνω.
3 Απαντήσεις
@KOSTIS_KOSTAS86 , @Tangu_Sotiris
Καλησπέρα, είχα ανάλογο πρόβλημα με την μπαταρία στο 4x mediatek. Το πρόβλημα προέκυψε από την τελευταία ενημέρωση του google store και συγκεκριμένα στο Google Duo app.
Μου ανέβασε θερμοκρασία σε αναμονή στους 40c και μέσα σε 3 ώρες ήθελε φόρτιση το κινητό από 100% στο 0% και σε κατάσταση αδράνειας.
Εμένα το κινητό φαίνεται να έχει φτιάξει και πλέον η μπαταρία σε αδράνεια έχει επιστρέψει στους 25-30 βαθμούς.
δοκιμασε να κανεις κανενα καθαρισμο αχρηστων στοιχειων με τις εφαρμογες που εχει το MIUI 9, αν δεν εχεις κανει ηδη.
Αν δεν αλλαξει κατι, πριν προβεις σε σεβις για ελεγχο και επισκευες, δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων
2 Σχόλια
Ευχαριστώ !!! Το έκανα ( μπορεί να γίνει απεγκατάσταση;) και περιμένω τα αποτελέσματα
Λυθηκε το προβλημα??? ειναι πολλοι με το ιδιο θεμα.