Καταργηθηκε απο την αγορα? Γιατι δεν το βρισκω στα μεγαλα μαγαζια και παρατηρησα οτι η τιμη ολο και ανεβαινει εδω στο σκρουτζ. Και αν καταργηθηκε γνωριζετε γιατι? Αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καταργηθηκε απο την αγορα? Γιατι δεν το βρισκω στα μεγαλα μαγαζια και παρατηρησα οτι η τιμη ολο και ανεβαινει εδω στο σκρουτζ. Και αν καταργηθηκε γνωριζετε γιατι? Αν γνωριζει καποιος να με βοηθησει
1 Απάντηση
Δεν υπαρχει καποιος συγκεκριμένος λογος ουτε εχει καποιο πρόβλημα η κτ τετοιο απλα τωρα πιστευω οτι εχουν βγει καλυτερα xiaomi σε φθηνότερες τιμες και γενικως κινητα και για αυτο ο κόσμος δεν το πολυ παιρνει τωρα το συγκεκριμενο.Οντως αυξηθηκε η τιμη τωρα ξεκιναει απο 160€ περίπου ενω εγω το βρηκα πριν 5-6 μηνες μηνες σε ενα σκρουτσομαγαζο 120€
2 Σχόλια
Οντως αλλα πιστευω οτι για 5 ιντσο δεν θα βρω καλυτερο. Θα ειχες καποιο αλλο να μου προτεινεις; Ελεγα huawei p9 lite αλλα 5" ηδη ειναι πολυ ποσο μαλλον 5.2". Μηπως το redmi 5a? Καλο ειναι;
Κατα την γνωμη μου πανω απο 5,5 ιντσες ενα κινητο θεωρείται μεγαλο. 5 μεχρι 5,5 ειναι μια χαρα πιστευω.τωρα απο οτι καταλαβαινω δεν θες ουτε καν 5,2 ιντσες(αν και δεν νομιζω να καταλαβεις διαφορα σε σχεση με τις 5'.To redmi 5a ειναι κατωτερο απο το 4x(σε επιδοσεις,μπαταρια, και δεν εχει και αποτυπωμα μπορει και σε καποιους άλλους τομείς.Δες και το galaxy a3 του 17 αν δεν θες πανω απο 5' καλο ειναι και αυτο.