γεια σας..Δεν ειχα ποτε Αpple,πρα μονο ενα iphone 4s,απο το 2012, και δουλεύω μονο τηλεφ.και ημερολ.υπενθυμισεις, και σπανιοτατα φωτο, καιως ιντερνετ μονο το viber..λειτουργει αψογα για μενα, δηλ. μου αρκει....Στο θεμα μου-ερωτηση = θελω ενα ταμπλετ, μεχρι 10 ιντσες, μονο για facebook-viber,(τε λειως αδιαφορο για φωτο, γιατι εχω καμερες) με οσα λιγοτερα φραγκα γινεται...Τι προτεινεται, απο Αpple? ...σας ευχαριστω
5 Σχόλια
σε ευχαριστω φιλε....τοχεις δουλεψει εσυ ?
Ναι ναι αυτό έχω! ότι καλύτερο. Κάνει τα πάντα! Δεν θα χρειαστείς τπτ άλλο για πολλά χρόνια. Επίσης η μπαταρία του είναι απίστευτη! Μη διστάζεις καθόλου!
ωασαι καλα, φιλε μου...θα το δω, και απο κοντα, σε καταστημα...σε ευχαριστω πολυ
δεν θελω να γινομαι βαρετος..ρωτω = το συγκεκριμενο ταμπλετ, μπορει να αντικαταστησει ενα Mac book φορητο laptop, και με τι συμβιβασμους? σημειωνω οτι η χρηση θαναι μονο για 1) σερφαρισμα και αποθήκευση αρχειων-φωτο-μουσικης στον ιστιοχωρο, πχ i cloud drive...2) επεξεργασία+εκτυπωση σε εκτυπωτη εγγραφων... 3) συνδεση σε διαφορα tv monitors -δεν εχω της apple, αν γινεται..+ παρακολουθηση στα μονιτορ μου , ταινιων online απο το ιντερνετ...σας ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα..σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο tablet και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να εκτυπώσεις αρχεία εύκολα