Πραγματικα παραξενο οτι αλλοι ειναι ευχαριστημενοι και δεν τους καιει τα τοστ, σε μενα οπως και σε αλλους τα εκαιγε και αλλος ειπε οτι τα ζεσταινει και δεν ψηνει! Τι γινετε?
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Πραγματικα παραξενο οτι αλλοι ειναι ευχαριστημενοι και δεν τους καιει τα τοστ, σε μενα οπως και σε αλλους τα εκαιγε και αλλος ειπε οτι τα ζεσταινει και δεν ψηνει! Τι γινετε?
2 Απαντήσεις
Σε όλες τις τοστιέρες που έχουν "λαμπάκι" που ανάβει στα 3-4 λεπτά αυτό σημαίνει: ΜΟΛΙΣ ανάψει (ή σβήσει ανάλογα με το μοντέλο) ΤΟΤΕ βάζεις το τοστ μέσα για 1,5-2 λεπτά. Αυτή είναι η σωστή χρήση της τοστιέρας. Αν βάλεις το τοστ μέσα από την αρχή που τη βάζεις στην πρίζα, τότε θα σου βγει καμμένο.
Το έχω βρει, από το πράσινο φωτάκι που ανάβει και σου λέει βγάλε το tost απλά κράτησέ το ακόμα 20 δευτερόλεπτα στην τοστιέρα και θα στο βγάλει τέλειο! όχι παραπάνω γιατί το καίει και όχι λιγότερο γιατί το βγάζει άψητο!
1 Σχόλιο
Σύμφωνα με τις οδηγίες, το λαμπάκι σου λέει ότι η τοστιέρα έχει προθερμανθεί στην κατάλληλη θερμοκρασία και ότι τότε πρέπει να βάλεις το τόστ. Απλώς πρέπει να προσέξεις πόσο θα το ψήσεις γιατί είναι δυνατή τοστιέρα.
Ο φίλος πιο πάνω έχει βρει έναν άλλο τρόπο και βάζει το τοστ από την αρχή μέσα αν κατάλαβα.
Εγώ δεν την έχω πάρει ακόμα, οπότε αναφέρω αυτά που γράφουν οι οδηγίες.
2 Σχόλια
Και ετσι οπως λες την ειχα δοκιμασει και παλι τα καιγε. Οπως και να το κανα τα καιγε αμεσως και απο μεσα τα υλικα δεν ειχαν καν ζεσταθει. Απλα ειναι δυνατη.
Τι να πω! δεν την έχω αλλά και να την είχα, έτσι θα τη χρησιμοποιούσα. Μάλλον πρέπει να έχει θερμοστάτη να το ελέγχει αυτό.