Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
TestMobile

Να πάνε να κρυφτούνε όλοι γιατί έχει ετοιμάσει η Sony τούμπανο που θα πάθουν όλοι πλάκα.Το είδα στο GizChina.com.Χωρίς bezels- διπλές κάμερες με Photo Νέας γενιάς,οθόνη 5.7″ με ratio 18:9 και φυσικά ανάλυση 4K.Snapdragon γίγαντα στα 845 - 6GB RAM - Stereo Sound - Slow Motion Video - Android 8.0 Oreo - αδιάβροχο και κοινός το απόλυτο τούμπανο λέμε.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Alcimerion

Για την αναλυση 4κ τα ειδαμε με το αρχικο Xz τι εκανε που στις περισσοτερες περιπτωσεις δουλευε σε 1080p αρα δωρον αδωρον.
+οτι ετρωγε και την μπαταρια για πλακα.

Για τα specs τα βλεπουμε εδω και καιρο απο εταιρειες που ζητανε πολυ λιγοτερα χρηματα απο οσα ζηταει η Sony(βλεπε Oneplus5t ).

Για τα μπροστα στερεο ηχεια εχεις μισο δικιο.Και αυτο γιατι ναι μεν οντως υπαρχουν και ειναι κατι που πλεον βλεπουμε σπανια στην αγορα,αλλα η ενταση τους ειναι αρκετα χαμηλη σε σχεση με αλλα ηχεια. Και για την αδιαβροχοποιηση πλεον τα περισσοτερα κινητα αδιαβροχα ειναι αρα ουτε σε αυτο κερδιζει κατι.

Τελος ναι το μονο πραγμα που πλεον σωζει την Sony ειναι το σταθερο UI της και οι συχνες αναβαθμισεις.

Και για την bezeless οθονη αμην και ποτε.Εχουμε βαρεθει πια να βλεπουμε απο το αρχικο Z1/z2 τις 5.1-5.3ιντσες full hd οθονη με το ιδιο ακριβως design απο μπροστα.

2 Σχόλια

TestMobile

Για την αναλυση 4κ δεν έχει καμία σημασία αν είναι στα 1080p ή ΟΧΙ.Το αποτέλεσμα μετράει σε μία ανάλυση.Υπάρχουν συσκευές των 200 ευρώ στην Κίνα με αναλύσεις 1920p + οι οποίες στην πραγματικότητα δεν πλησιάζουν καν τα 720p.Είναι και η ποιότητα της συσκευής όπως καταλαβαίνεις και ΟΧΙ μόνο οι αριθμοί.Κοινός είναι όπως με τα megapixel που άλλες εταιρείες με 23 megapixel δεν κάνουν τίποτα και άλλες με 12 megapixel έχουν Photo που είναι έργα τέχνης.Τώρα για όσο αφορά την δυναμικότητα των ηχείων της Sony , επίσημα φτάνει στα 73dB Άρα αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό να μην περάσει σε αγορά smartphones αλλά σε αγορά στερεοφωνικού συγκροτήματος.Και τελειώνω με τα Bezel-Less τα οποία είναι απαραίτητα για την αναπαραγωγή Stereo ήχου ιδίως αν μία συσκευή διαθέτει δύο μεγάφωνα.Ποιοτικός - δυναμικός και stereo ήχος χωρίς τα απαραίτητα Bezel-Less δεν μπορεί να υπάρξει και αυτό έχει ταυτοποιηθεί από όλες τις εταιρείες μέχρι σήμερα.

Alcimerion

Και εγω αυτο γραφω οτι το αποτελεσμα μετραει και οτι το 4κ σε κινητο πιο πολυ αχρηστο ειναι παρα να βοηθαει καπου. Και για την ποιοτητα της συσκευης πανε οι παλιες εποχες που λιγες εταιρειες ξεχωριζαν για την ποιοτητα κατασκευης τους. Οσον αφορα τα περι ηχειων που λες και σε αυτο εισαι λαθος και τα HTC U10/U11 αλλα και iphone 7/8 αλλα και το Razer phone διαφωνουν μαζι σου.
Τελος για την καμερα που λες https://forum.xda-developers.com/xz-premium/help/xzp-camera-distortion-issue-t3613625
και επισης αν δεις απο dxomark το Xz premium απεσπασε χαμηλοτερη βαθμολογια απο οσο νομιζεις.
Αλλοι δινουν βαση και αλλοι οχι στο τελευταιο αλλα οσο να ειναι ειναι ενα πιο σοβαρο μετρο συγκρισης και χειροπιαστο αποτελεσμα απο το τι λεει ο καθενας δεξια και αριστερα.

Όνομα χρήστη
John 85

Φίλε testmobile κι εμένα μου αρέσει η sony Και κυρίως το interface της αλλά όπως λέει και ο φίλος ο Γιώργος αυτά υπάρχουν και θα υπάρχουν και στις νέες ναυαρχιδες samsung s9, xiaomi mi7, lg g7 κλπ... Προσωπικά το χωρίς bezels που είπες με ψιλοχαλαει γιατί μου αρέσει το κλασικό σχεδον στυλ της sony... Εν μέρει έχεις δίκιο σε αυτό με την οθόνη αλλά δεν έχει να κάνει τόσο με την ανάλυση όσο με άλλες τεχνολογίες καθώς το μάτι δε διακρίνει τη διαφορά από ένα σημείο και μετά σε τόσο μικρές οθόνες... Η 4k ανάλυση χρησιμεύει περισσότερο για το VR.

Όνομα χρήστη
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δε θέλω να στο χαλάσω, όμως...
Όλα αυτά που γράφεις υπάρχουν ήδη, με εξαίρεση το νέο επεξεργαστή που θα τον έχουν πολλά από τα καινούρια μοντέλα του 2018.
'Άντε και την 4κ οθόνη, που μάλλον είναι επίδειξη τεχνολογίας σ αυτό το μέγεθος και που τελικά δε χρειάζεται στο 99,9 ίσως και στο 100% των χρηστών.
θα ήταν σαφώς καλύτερα να βάλει οθόνες oled, τύπου samsung που είναι καλύτερης ευκρίνειας, φωτεινότητας, θέασης στον ήλιο και αντίθεσης.

1 Σχόλιο

TestMobile

Oled οθόνη δεν σημαίνει πάντα και καλύτερη ευκρίνεια ή ανάλυση γιατί αν μία συσκευή διαθέτει 1280x720 και την βάλουν Oled οθόνη είναι μάταια.Αυτά που θα έχει το Sony δεν τα έχει μέχρι στιγμής τουλάχιστον καμία Ναυαρχίδα από άλλη εταιρεία.Πια συσκευή έχει 845 Snapdragon.Πια συσκευή έχει Slow Μotion video σε διάρκεια 6 λεπτών.Πια συσκευή έχει Κ4 με οθόνη 5.7 και συγκεκριμένα 5.7:9 Πια συσκευή έχει ήχο νέας γενιάς και πολλά άλλα.

Όνομα χρήστη