xz premium ή s8 samsung ??
See in detail the terms of use for the Product Questions
1 Reply
Τα sony είναι παρα πολύ καλά κινητά κ άψογα στην εμπειρία χρήσης στο περασμα του χρόνου.
Θα έλεγα τα ίδια πλεον κ για τα δυνατά samsung.
Απο επιδόσεις είναι κ τα δυο δυνατά κ θα πάρεις αψεγάδιαστη χρήση smartphone.
Στα της κάμερας.
Επίσης κ τα δύο έχουν καταπληκτικές υλοποιήσεις με πιό φυσικά χρώματα σε αυτό που αποτυπώνει το sony μα καλύτερο το βράδυ το samsung αφού έχουν κάνει καλύτερη δουλειά στην μετεπαιξεργασια μιας φωτο απο το software οι κορεάτες.
Απο βίντεο επίσης με το slow motion του sony να κανει την διάφορα ΕΑΝ κ το χρησιμοποιήσεις.
Αν κανείς χρηση vr μονόδρομος το sony αφού το 4k εκεί έχει ώφελος σε σχέση με το 2k.
Και το πιο σημαντικό;
Εαν είσαι Αθήνα η σε μεγάλη πόλη έφυγες κ πηγές κ τα επιασες κ τα 2,θα παίξεις κ μερικά βιντεακια (πολλά μαγαζιά έχουν wifi) κ η παλάμη μαζι με το ματι θα αποφασίσει πιο πραγματικά θα αγαπήσεις.
Υ.γ στο sony θα πας ρυθμίσεις οθόνη κ θα ενεργοποιήσεις το xreality (τα βίντεο αποκτούν αλλη ομορφιά πίστεψε με).
Υ.γ 2. Με λένε Γιώργο κ κάθε Γιώργο κ μπορεί να λέω τον παπα μου.θα πας κ θα τα πιάσεις κ θα τα σκαλισεις.σημαντικό σε τέτοιο ευρως χρημάτων για μια συσκευή που τραβά κ 5ετια με αυτά τα specs κ τις κάμερες.
1 Comment
σε ευχαριστω πολυ φιλε γιωργο... ειμαι πρωην κατοχος z1 3 χρονια δουλευε χωρις ψεγαδι μεχρι που εσπασα την οθονη και για να την αλλαξω κανει οσο μισο z1 σημερα... Η αποφαση κλεινει προς το xzp παλι γτ ειμαι φαν της σονι και του ιαπωνα, ελπιζω να πεσει στα 600 ωστε να μπορεσω να το παρω καποια στιγμη ! ;) και παλι ευχαριστω