Μάγκες θέλω την βοήθεια σας είμαι κολλημενος με το xz αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσο και τωρα ειμαι αναμεσα σε xz με honor 10 προτεινετε το sony αυτες τις μερες θελω βοηθεια
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μάγκες θέλω την βοήθεια σας είμαι κολλημενος με το xz αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσο και τωρα ειμαι αναμεσα σε xz με honor 10 προτεινετε το sony αυτες τις μερες θελω βοηθεια
1 Απάντηση
Ειναι 2 εντελως διαφορετικες συσκευες..το ΧΖ premium το οποιο εχει μπεζελ πανω κατω, ενω το honor 10 να ειναι καλυτερο σε αυτον τον τομεα..αλλα αν σαρεσει τοσο το sony δεν ειναι δυσκολο να αποφασησεις..εχει πιο ωραια οθονη απο το honor,λιγο καλυτερο επεξεργαστη,καλυτερο ηχο,αδιαβροχο,επισης και παιρνει sd καρτα ενω το honor οχι..
Εκει που υπερτερει το Honor 10 ειναι η μεγαλυτερη οθονη αλλα και ταυτοχρονα και πιο μαζεμενη συσκευη,επισης και η διπλη καμερα που βγαζει καλυτερα αποτελεσματα απο το ΧΖ,χωρις αυτο να σημαινει οτι το ΧΖ premium δεν εχει καλη καμερα..αλλο +δεν βρισκω στο Honor 10,ισως και η παραπανω ραμ αναλογα πια εκδοση θα παρεις..ελπιζω να σε βοηθησα λιγο..
2 Σχόλια
Χιλια ευχαριστω για την βοηθεια σου να σε καλα και εγω το προσεξα αυτο με τα μπεζελς που ανεφερες ειναι το μοναδικο που με χαλαει στο xz αλλα δικαιολογητε επειδη ειναι συσκευη του 2017 και ειναι λογικο το honor 10 ειναι του 18 και αυτες οι οθονες ειναι το καινουργιο στυλ που το χρησιμοποιουν αρκετα κινητα χιλια ευχαριστω και παλι να σε καλα αδερφε????
Tιποτα φιλε μου..θα παρεις αυτο που σου αρεσει περισσοτερο ειναι πολυ καλες συσκευες και τα 2..το καθενα εχει τα + του..καλες αγορες φιλε!!