What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Helen_Williams

Παιδιά καλημέρα.. Σε λίγες μέρες θα αγοράσω κινητό και είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο samsung a8. . δεν έχω πάρει ποτέ σονυ γιατι παλιότερα είχαν θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο και φοβάμαι μήπως ακόμα και τώρα εχουν αυτό το θέμα.. Επιμένω σε αυτό το κινητό απο τα χαρακτηριστικά που έχει ειδικά στην ανάλυση οθόνης που ούτε το σ9 δεν έχει.. Και μ αρέσουν και οι κάμερες.. Αλλά διάβασα ότι βγάζει τις φωτο παραμορφωμενες. .. Ισχύει ακόμα; αν έχει κάποιος αυτό το κινητό θα ήθελα να μου πει την γνώμη του αν αξίζει αυτό το κινητό ή όχι

Username

4 Replies

Username
stakyr1

Πάρε το ΧΖ με κλειστά μάτια. Το θέμα με την παραμόρφωση έχει λυθεί εδώ και καιρό. Για τον αποθηκευτικό χώρο, γιατί να ανησυχήσεις αφού μπορεί να πάρει micro sd κάρτα μέχρι 400GB; Αν θες την γνώμη μου το α8 είναι πολύ πίσω: οθόνη με τη μισή ανάλυση, χειρότερη κάμερα, χειρότερη μπαταρία, χειρότερος επεξεργαστής και android 7.0 αντι για 8.0. Τέλος είναι γνωστό ότι τα sony κάνουν πολύ καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας, οπότε το ΧΖ λογικά θα σου βγάζει μισή μέρα παραπάνω.

2 Comments

Helen_Williams

Ναι έχεις δίκαιο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του α8 ειναι πίσω αρκετά θα έλεγα αλλά και τώρα υπάρχουν κινητα με τέτοια χαρακτηριστικά αλλά δεν αξιζουν τέτοια τιμή όπως το α8. . ειναι τσιμπημενη θεωρώ.. Σονυ δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω αν ειναι καλά κινητα.. Όσα άτομα ήξερα παλιότερα μ έλεγαν ότι είχαν θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο δλδ ότι δεν τους άφηνε να κατεβάσουν καμιά εφαρμογή και κολλούσαν απίστευτα.. Και για αυτό το σκέφτομαι για σονυ πολύ.. Αλλά μου αρέσει και το σαμσουνγκ το σ7 γιατι ειναι τέλειο κινητό.. Το μόνο που με χαλάει ειναι ότι ειναι μοντέλο τους 16 και δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα και τώρα.. Είμαι ανάμεσα στο σονυ xz και στο σαμσουνγκ σ7

stakyr1

Μακριά από το S7. Tο είχα και ήμουνα με έναν φορτιστή στο σπίτι, έναν στο γραφείο, έναν στο αμάξι και power bank στην τσέπη. Σε μισή μέρα είχε ξεφορτιστεί.

H Sony είναι ιαπωνική εταιρία και μια από τις πιο αξιόπιστες στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αφήνει ανυποστήρικτα τα προιόντα της. Το ΧΖ Premium το έχω 8 μήνες και δεν έχω αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα. Α. και κάτι άλλο. Ο,τι πληρώνεις παίρνεις. Αν συγκρίνουμε το sony των 100 ευρώ με το sony των 500 δεν είναι το ίδιο πράγμα. Αν πληρώσεις 100 έχεις απαιτήσεις για 100.

Username
wolverine 1

Με το Α8 δεν συγκρινεται προφανος ειναι καλυτερο το ΧΖ,αν σου αρεσει το κινητο παρτο με αποθηκευτικο χωρο εννοειτε δεν εχει κανενα θεμα,εσυ θα λες τα παλια sony αυτα που ειχαν 8 και 16gb εσωτερικο χωρο, τωρα αυτο εχει 64gb ειναι αρκετος χωρος..
Οσο για την παραμορφωσει το εχει διωρθωσει η sony δεν υπαρχει κανενα προβλημα...υπαρχει και το ΧΖ1 μπορεις να κοιταξεις και αυτο,που ειναι πιο φθηνο απο αυτο και λιγο πιο καινουριο μοντελο με μονο 400ευρω!!

2 Comments

Username
mikele123

Καλημέρα!! Στα χρήματα αυτά, μπορείς να δεις το Samsung s8+ και όχι το Α8. Τι θέμα είχαν τα Sony με τον αποθηκευτικό χώρο?

Username