Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kizakis_George

Έχω ένα Samsung s8+ SM-G955F μου το έδωσε ο γαμπρός μου δουλεύει κανονικά το χρησιμοποιώ αλλά έχει ραγισμα στο εξωτερικό γυαλί τις οθόνης μου ζητάνε για να φτιαχτεί μαμά 210€ κομπλέ όλα μαζί με εργασία θέλω την γνώμη σας αξιζει να το φτιάξω? Σεβαστή η κάθε βοήθεια σας ευχαριστω

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

linakome

Εξαρτάται:
Πόσο καιρό το έχεις? Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση? Η μπαταρία πως πάει (γιατί μια αλλαγή μπαταρίας θα στοιχίσει 40-50 ευρώ)? Τα οικονομικά σου σου επιτρέπουν ένα ίδιο καινούργιο (πάει 350-400 ευρώ)?

1 Σχόλιο

Kizakis_George

Το έχω ένα μήνα μου το έδωσε έτσι δώρο ο γαμπρός μου πήρε άλλο το πήρε πριν 2 χρόνια καινούργιο ράγισε εξωτερικά το γυαλί αλλά το δουλεύω εδώ και ένα μήνα δουλεύει άψογα χωρίς σκιές η αλλά προβλήματα 210€ με εργασία μου ζητάνε μαμά κομπλέ να γίνει καινούργιο Ταλαντευομαι με αυτά τα λεφτά να βάλω διαφορα Και να παρω καινούργιο? Αλλά όχι samsoung δυνατότητα μόνο xiaomi το πολύ μέχρι 250€ και το λέω αυτό γτ ακριβά τα Samsung κακά τα ψέμματα απλησιαστα αλλά χρόνια φανατικός τις xiaomi μπορεί να είναι 3 χρονών το Samsung αλλά είδα ποιότητα στα πάντα λίγο με χαλάει η μπαταρία να ήταν λίγο μεγαλύτερη αλλα μου κραταει κανονικα μια μερα τσιμα τσιμα Κατά τα αλλα δεν επεσε η αποδοση της γιαυτο ταλαντευομαι λεω να το πεταξω στο συρταρι? Η απλά να το φτιαξω σε ευχαριστω για τον χρόνο σου και πάλι σεβαστή η άποψή σου

Όνομα χρήστη